تکسین دردهای روماتیسمی با مصرف این دمنوش ها


پایگاه خبری لقمه: نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دمنوش‌ها فواید زیادی دارند و برای تسکین درد‌ها گزینه‌ای موثر هستند، بنابراین اگر شما هم جزء افرادی هستید که در فصول سرد سال دچار درد مفاصل و استخوان‌ها می‌شوید نوشیدن دمنوش سیب، دارچین، زنجبیل و هل را فراموش نکنید. مصرف این دمنوش در تسکین درد‌های روماتیسمی موثر است.

 
دمنوشی که درد‌های روماتیسمی را ضربه‌فنی می‌کند/مسکنی طبیعی برای درد مفاصل
 
خواص سیب
 
سیب مغز را در برابر عوارض ناشی از آلزایمر محافظت می‌کند و عملکرد گوارش را بهبود می‌بخشد. مصرف این میوه تاثیر بسزایی در کاهش احتمال ابتلا به سرطان و میزان کلسترول خون دارد.
 
 
خواص زنجبیل
 
زنجبیل خاصیت آرام‌بخشی دارد و سبب رفع تورم می‌شود.
 
دمنوشی که درد‌های روماتیسمی را ضربه‌فنی می‌کند/مسکنی طبیعی برای درد مفاصل
 
 
خواص دارچین
 
دارچین طبع گرم دارد و برای دستگاه گردش خون مفید است. دارچین قند خون را کاهش می‌دهد. مصرف این ادویه به مبتلایان به دیابت نوع ۲ و سرماخوردگی توصیه می‌شود.
 
 
خواص هل
 
هل طعم دهنده‌ای عالی و پادزهری برای بسیاری از بیماری‌هاست که بر اثر مسمومیت ظاهر می‌شوند. این ادویه اشتهاآور است و بزاق دهان را افزایش می‌دهد. مصرف هل به درمان عفونت لثه، گلودرد و اختلالات تنفسی کمک شایانی می‌کند. در طب سنتی چین از هل برای درمان ناراحتی معده، نفخ معده و سایر مشکلات گوارشی استفاده می‌شد.
 
 
مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب، زنجبیل، دارچین و هل
 
 
سیب: یک عدد
هل:۸ عدد
دارچین: یک قاشق مرباخوری
عسل: ۲ قاشق مرباخوری برای هر لیوان
زنجبیل: یک دوم قاشق مرباخوری
 
مراحل آماده سازی دمنوش سیب، زنجبیل، دارچین و هل
 
 
سیب‌ها را نگینی یا رنده می‌کنیم و همراه دارچین، هل و زنجبیل داخل قوری چینی می‌ریزیم. سپس سه لیوان آب جوش به قوری اضافه می‌کنیم و قوری را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم بکشد.پس از آماده‌شدن دمنوش آن را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل کاملاً حل شود.
 
دمنوشی که درد‌های روماتیسمی را ضربه‌فنی می‌کند/مسکنی طبیعی برای درد مفاصل
 
موارد منع مصرف زنجبیل
 
این گیاه صفراآور است بنابراین افرادی که سنگ صفرا دارند نباید بدون تجویز پزشک آن را مصرف کنند.
 
زنجبیل باعث رقیق‌شدن خون می‌شود و مصرف آن برای بیماران هموفیلی ممنوع است.
 
مصرف زنجبیل با معده خالی سبب زخم‌های گوارشی می‌شود. زنان باردار نیز باید از استفاده از این گیاه خودداری کنند.
 
پرهیز از مصرف این گیاه در افرادی که از دارو‌های ضد انعقاد، فشارخون و دیابت استفاده می‌کنند نیز ضروری هست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12015 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۶ مهر بازدید: 2522 ساعت: 9:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
5 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
6 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
11 استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کنترل اشتها با روشهای ساده خیلی وقت‌ها افراد از اینکه نمی‌توانند اشتهای خود را مهار کنند، کلافه می‌شوند.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!