ارتقای سواد سلامت جامعه و کاهش بیماری‌های دهان و دندان


پایگاه خبری لقمه: عضو انجمن پریودنتولوژی ایران گفت: مهم‌ترین مرحله در فرایند پیشگیری از بیماری‌ها، آموزش است و برای این منظور تشکیل کارگروه آموزش‌های عمومی در کلیه کنگره‌های تخصصی دندانپزشکی کشور ضروری به نظر می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر امیر رضا رکن - جراح لثه گفت: هیچ یک از کنگره‌های تخصصی حیطه دندانپزشکی در کشور، عموم مردم جامعه نیست. این کنگره‌ها تنها با متخصصان هر رشته در ارتباط بوده و دانشجویان و اساتید را گروه هدف خود می‌دانند. از این منظر هیچ کدام از این کنگره‌ها بر روی بحث سواد سلامت در جامعه کار نمی‌کنند.

 
وی ادامه داد: در حال حاضر تنها کاری که این کنگره‌ها می‌توانند در ارتقای دانش سلامت دهان و دندان انجام دهند، تذکر و یادآوری اهمیت بحث سواد سلامت جامعه به همکاران دندانپزشک و انجمن‌های همکار در حوزه دندانپزشکی است.
 
رکن با بیان این مطلب که نمی‌توان بر روی رسالت علمی کنگره‌ها در افزایش آگاهی عمومی پیرامون روش‌های پیشگیری و درمان و انواع بیماری‌ها چشم پوشید، اظهار داشت: انجمن دندانپزشکی ایران در این رابطه اقدام قابل تقدیری را انجام داده و آن ایجاد کمیته "آموزش عمومی سلامت دهان و دندان" است. در واقع یکی از بخش‌های انجمن بطور ویژه وظیفه برنامه‌ریزی و اقدام در زمینه ارتقای سلامت دهان و دندان را بر عهده دارد.
 
این پیشکسوت انجمن پریودنتولوژی ایران تاکید کرد: این موضوع باید در کنگره‌های تخصصی دندانپزشکی برجسته شود و بر همین اساس اهمیت و اعتبار خاصی برای بخش آموزش عمومی در نظر گرفته شده و متخصصان با ارائه برنامه‌ها و سخنرانی‌ها و کارگاه‌هایی سواد سلامت جامعه در بخش دهان و دندان را افزایش دهند.
 
بنابر اعلام روابط عمومی انجمن پریودنتولوژی، وی این برنامه را در کلیه کنگره‌های دندانپزشکی عمومی، ترمیمی، اندو، ایمپلنت، پریو، جراحی، زیبایی و پروتز قابل اجرا دانست و افزود: تردیدی نیست که با ارتقای سواد سلامت در جامعه، شاهد کاهش بیماری‌های دهان و دندان، پوسیدگی‌های دندانی و مشکلات لثه خواهیم بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12181 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 2262 ساعت: 3:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
4 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
5 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
6 آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
8 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
10 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
11 توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟ اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.