ارتقای سواد سلامت جامعه و کاهش بیماری‌های دهان و دندان


پایگاه خبری لقمه: عضو انجمن پریودنتولوژی ایران گفت: مهم‌ترین مرحله در فرایند پیشگیری از بیماری‌ها، آموزش است و برای این منظور تشکیل کارگروه آموزش‌های عمومی در کلیه کنگره‌های تخصصی دندانپزشکی کشور ضروری به نظر می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر امیر رضا رکن - جراح لثه گفت: هیچ یک از کنگره‌های تخصصی حیطه دندانپزشکی در کشور، عموم مردم جامعه نیست. این کنگره‌ها تنها با متخصصان هر رشته در ارتباط بوده و دانشجویان و اساتید را گروه هدف خود می‌دانند. از این منظر هیچ کدام از این کنگره‌ها بر روی بحث سواد سلامت در جامعه کار نمی‌کنند.

 
وی ادامه داد: در حال حاضر تنها کاری که این کنگره‌ها می‌توانند در ارتقای دانش سلامت دهان و دندان انجام دهند، تذکر و یادآوری اهمیت بحث سواد سلامت جامعه به همکاران دندانپزشک و انجمن‌های همکار در حوزه دندانپزشکی است.
 
رکن با بیان این مطلب که نمی‌توان بر روی رسالت علمی کنگره‌ها در افزایش آگاهی عمومی پیرامون روش‌های پیشگیری و درمان و انواع بیماری‌ها چشم پوشید، اظهار داشت: انجمن دندانپزشکی ایران در این رابطه اقدام قابل تقدیری را انجام داده و آن ایجاد کمیته "آموزش عمومی سلامت دهان و دندان" است. در واقع یکی از بخش‌های انجمن بطور ویژه وظیفه برنامه‌ریزی و اقدام در زمینه ارتقای سلامت دهان و دندان را بر عهده دارد.
 
این پیشکسوت انجمن پریودنتولوژی ایران تاکید کرد: این موضوع باید در کنگره‌های تخصصی دندانپزشکی برجسته شود و بر همین اساس اهمیت و اعتبار خاصی برای بخش آموزش عمومی در نظر گرفته شده و متخصصان با ارائه برنامه‌ها و سخنرانی‌ها و کارگاه‌هایی سواد سلامت جامعه در بخش دهان و دندان را افزایش دهند.
 
بنابر اعلام روابط عمومی انجمن پریودنتولوژی، وی این برنامه را در کلیه کنگره‌های دندانپزشکی عمومی، ترمیمی، اندو، ایمپلنت، پریو، جراحی، زیبایی و پروتز قابل اجرا دانست و افزود: تردیدی نیست که با ارتقای سواد سلامت در جامعه، شاهد کاهش بیماری‌های دهان و دندان، پوسیدگی‌های دندانی و مشکلات لثه خواهیم بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12181 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 2657 ساعت: 3:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵ غربالگری سرطان که باید انجام شود ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
3 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
4 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
8 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
9 بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی ۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
10 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
11 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
ریزه کاری های لاغری را بخوانید! بسیاری از رژیم‌های غذایی وجود دارند که کمک می‌کنند شما خیلی سریع وزن کم کنید، اما عواقب این گونه رژیم‌ها در دراز مدت بسیار ناراحت کننده هستند.
شما هم وقتی استرس دارید، زیاد می‌خورید؟ برخی از افراد برای فروکش کردن میزان استرس و اضطراب خود به خوردن رو می‌آورند.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.