ارتقای سواد سلامت جامعه و کاهش بیماری‌های دهان و دندان


پایگاه خبری لقمه: عضو انجمن پریودنتولوژی ایران گفت: مهم‌ترین مرحله در فرایند پیشگیری از بیماری‌ها، آموزش است و برای این منظور تشکیل کارگروه آموزش‌های عمومی در کلیه کنگره‌های تخصصی دندانپزشکی کشور ضروری به نظر می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر امیر رضا رکن - جراح لثه گفت: هیچ یک از کنگره‌های تخصصی حیطه دندانپزشکی در کشور، عموم مردم جامعه نیست. این کنگره‌ها تنها با متخصصان هر رشته در ارتباط بوده و دانشجویان و اساتید را گروه هدف خود می‌دانند. از این منظر هیچ کدام از این کنگره‌ها بر روی بحث سواد سلامت در جامعه کار نمی‌کنند.

 
وی ادامه داد: در حال حاضر تنها کاری که این کنگره‌ها می‌توانند در ارتقای دانش سلامت دهان و دندان انجام دهند، تذکر و یادآوری اهمیت بحث سواد سلامت جامعه به همکاران دندانپزشک و انجمن‌های همکار در حوزه دندانپزشکی است.
 
رکن با بیان این مطلب که نمی‌توان بر روی رسالت علمی کنگره‌ها در افزایش آگاهی عمومی پیرامون روش‌های پیشگیری و درمان و انواع بیماری‌ها چشم پوشید، اظهار داشت: انجمن دندانپزشکی ایران در این رابطه اقدام قابل تقدیری را انجام داده و آن ایجاد کمیته "آموزش عمومی سلامت دهان و دندان" است. در واقع یکی از بخش‌های انجمن بطور ویژه وظیفه برنامه‌ریزی و اقدام در زمینه ارتقای سلامت دهان و دندان را بر عهده دارد.
 
این پیشکسوت انجمن پریودنتولوژی ایران تاکید کرد: این موضوع باید در کنگره‌های تخصصی دندانپزشکی برجسته شود و بر همین اساس اهمیت و اعتبار خاصی برای بخش آموزش عمومی در نظر گرفته شده و متخصصان با ارائه برنامه‌ها و سخنرانی‌ها و کارگاه‌هایی سواد سلامت جامعه در بخش دهان و دندان را افزایش دهند.
 
بنابر اعلام روابط عمومی انجمن پریودنتولوژی، وی این برنامه را در کلیه کنگره‌های دندانپزشکی عمومی، ترمیمی، اندو، ایمپلنت، پریو، جراحی، زیبایی و پروتز قابل اجرا دانست و افزود: تردیدی نیست که با ارتقای سواد سلامت در جامعه، شاهد کاهش بیماری‌های دهان و دندان، پوسیدگی‌های دندانی و مشکلات لثه خواهیم بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12181 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 2585 ساعت: 3:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی ۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
7 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
8 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
9 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
10 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
11 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت