افزایش شیر مادر با معجون های گیاهی


پایگاه خبری لقمه: شیر مادر برای سلامت کوکان ضروری است مادران شی ده با این روش ها میتوانند شیر خود را افزایش دهند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نوزاد پس از ترک زندگی داخل رحم با بریده شدن بند ناف پا به عرصه وجود می‌گذارد و از این مرحله به بعد به مدت تقریباً دو سال نیازمند یکی از مواهب الهی یعنی «شیر مادر» است که این نوع تغذیه علاوه بر رشد کودک، سبب محافظت فرزند از انواع بیماری‌ها نیز می‌شود. در این مطلب گیاهانی را معرفی می‌کنیم که مصرف آن‌ها نقش موثری در افزایش شیر مادران شیرده دارد.

 
خواص رازیانه
 
رازیانه یکی از بهترین دارو‌ها برای افزایش شیر مادر است. امّا از آنجا که می‌تواند خونریزی دوره نفاس را تشدید کند شروع مصرف آن باید پس از این دوره باشد. زنان شیرده باید برای افزایش شیر خود، روزانه ۲ بار و هر بار نصف استکان عرق رازیانه را مصرف کنند.
 
 
خواص سیاه‌دانه
 
 سیاه‌دانه خونساز، تقویت کننده تخمدان‌ها و افزاینده شیر است. برای این منظور باید ۳۰۰ گرم سیاهدانه را آسیاب، آن را با یک شیشه بزرگ عسل (شیشه ۹۰۰ گرمی) مخلوط و روزانه سه قاشق چای‌خوری از این ترکیب را میل کنید.
 
 
چند معجون شیرافزا
 
زنان شیرده باید برای افزایش شیر خود یک واحد از تخم زردک، تخم پیاز، تخم شوید، تخم شلغم، تخم ترب و تخم رازیانه را با 6 واحد از نخود آبگوشتی بوداده آسیاب شده، مخلوط و صبح ناشتا، ۲ قاشق غذاخوری از این ترکیب را با یک لیوان شیر تازه میل کنند.
 
 ۲۵ گرم‏ زنیان،۲۰ گرم‏ تخم زردک، ۱۰ گرم زیره کرمانی‏، ۲۵ گرم رازیانه و ۲۰ گرم تخم شوید را به خوبی بکوبید و روزانه سه بار (صبح و ظهر و شب) یک قاشق مرباخورى از این ترکیب را با یک لیوان شیر حل و میل کنید.
 
 ۲۵ گرم از تخم خرفه و انیسون را با ۵۰ گرم بالنگ و شیرزاد و ۲۰۰ گرم شکر به خوبی بکوبید و روزانه پس از هر وعده غذا یک قاشق شربت‏‌خورى از این ترکیب را میل کنید.
 
۱۵۰ گرم خارخاسک را درون یک لیتر شیر گاو روى حرارت ملایم بجوشانید تا خشک شود، دوباره یک لیتر شیر روى آن بریزید و آن را بجوشانید تا خشک شود، براى بار سوم نیز این کار را انجام دهید و پس از خشک شدن، آن‌ها را با نبات مخلوط کنید، بکوبید و پس از هر وعده غذا روزانه سه قاشق غذاخوری از این ترکیب را میل کنید.
 
۱۰۰ گرم تخم ترب، ۱۰۰ گرم تخم شاهی، نیم مثقال زعفران، ۱۰ گرم جوز بویا (بسباسه)، نیم مثقال هل سبز را با هم پودر و با عسل طبیعى مخلوط کنید، روزانه دو تا سه بار و هربار به اندازه یک گردوى کوچک از این معجون را با آب انار یا شیر بنوشید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12224 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر بازدید: 2734 ساعت: 11:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
5 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
11 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت