تشدید نظارت بر مراكز توزیع‌ غذاهای گرم در ماه مبارك رمضان
زولبیا و بامیه را تنها از مراكز رسمی تهیه كنید


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی از تشدید نظارت بر مراكز طبخ و توزیع غذاهای گرم مورد اقبال در ماه مبارك رمضان از جمله آش و حلیم خبر داد و توصیه كرد: مردم زولبیا و بامیه را تنها از مراكز رسمی و مجاز خریداری كنند.

به گزارش لقمه، دكتر احمدرضا فرسار با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارك رمضان عنوان كرد: با وجود اینكه همواره مردم را به عدم مصرف زولبیا و بامیه توصیه می‌كنیم، اما به استفاده از آنها علاقه‌مند هستند، در این صورت نظارت بیشتر را برای تهیه این گروه از شیرینی‌ها داریم.

وی در پاسخ به این پرسش كه مردم چگونه می‌توانند با توجه به ویژگی‌های ظاهری، زولبیا و بامیه تازه و سالم‌تری را انتخاب كنند، گفت: به این دلیل كه شیرینی‌ها جلوی چشم مشتریان تهیه نمی‌شوند، نمی‌توان با مشاهده ظاهر، درباره كیفیت تولید و طبخ آنها قضاوت كرد، در این میان دفعات استفاده از روغن برای سرخ كردن زولبیا و بامیه مورد اهمیت است، تنها توصیه مفیدی كه در این خصوص می‌توان ارائه كرد تهیه این شیرینی‌ها از مراكز معتبر است، بازرسان ما به صورت ویژه بر مراكز رسمی نظارت می‌كنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در ادامه تاكید كرد: لازم است مواد غذایی كه به صورت گرم تهیه می‌شوند در ظرف‌های ویژه یك بار مصرف كه حاوی تركیبات گیاهی هستند و تولید گازهای سمی نمی‌كنند، ریخته و نگه داری شوند.


نقل از :ايسنا

کد: 1247 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 4659 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
3 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4 حذف وزن جعبه از قیمت زولبیا و بامیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
5 فواید خوردن زولبیا و بامیه کمتر از مضرات آن است ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6 پخت زولبیا و بامیه در کارگاه ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7 خوردن زولبیا و بامیه مضر است یا نه! ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8 چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
9 زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز بخرید/با ۱۹۰ تماس بگیرید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
10 سفره افطار چند کالری دارد؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۲ تير
11 زولبیا و بامیه امسال کیلویی ۸۵۰۰ تومان/ مردم فقط از قنادی‌ها خرید کنند ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

  سالاد را جایگزین غذا نکنید معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانی‌ها مصرف می‌کنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخصصین عفونی، حکایت از این واقعیت دارد که موارد ابتلا به HIV در کشور به سرعت در حال افزایش است.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.