تشدید نظارت بر مراكز توزیع‌ غذاهای گرم در ماه مبارك رمضان
زولبیا و بامیه را تنها از مراكز رسمی تهیه كنید


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی از تشدید نظارت بر مراكز طبخ و توزیع غذاهای گرم مورد اقبال در ماه مبارك رمضان از جمله آش و حلیم خبر داد و توصیه كرد: مردم زولبیا و بامیه را تنها از مراكز رسمی و مجاز خریداری كنند.

به گزارش لقمه، دكتر احمدرضا فرسار با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارك رمضان عنوان كرد: با وجود اینكه همواره مردم را به عدم مصرف زولبیا و بامیه توصیه می‌كنیم، اما به استفاده از آنها علاقه‌مند هستند، در این صورت نظارت بیشتر را برای تهیه این گروه از شیرینی‌ها داریم.

وی در پاسخ به این پرسش كه مردم چگونه می‌توانند با توجه به ویژگی‌های ظاهری، زولبیا و بامیه تازه و سالم‌تری را انتخاب كنند، گفت: به این دلیل كه شیرینی‌ها جلوی چشم مشتریان تهیه نمی‌شوند، نمی‌توان با مشاهده ظاهر، درباره كیفیت تولید و طبخ آنها قضاوت كرد، در این میان دفعات استفاده از روغن برای سرخ كردن زولبیا و بامیه مورد اهمیت است، تنها توصیه مفیدی كه در این خصوص می‌توان ارائه كرد تهیه این شیرینی‌ها از مراكز معتبر است، بازرسان ما به صورت ویژه بر مراكز رسمی نظارت می‌كنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در ادامه تاكید كرد: لازم است مواد غذایی كه به صورت گرم تهیه می‌شوند در ظرف‌های ویژه یك بار مصرف كه حاوی تركیبات گیاهی هستند و تولید گازهای سمی نمی‌كنند، ریخته و نگه داری شوند.


نقل از :ايسنا

کد: 1247 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 4578 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
3 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4 حذف وزن جعبه از قیمت زولبیا و بامیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
5 فواید خوردن زولبیا و بامیه کمتر از مضرات آن است ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6 پخت زولبیا و بامیه در کارگاه ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7 خوردن زولبیا و بامیه مضر است یا نه! ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8 چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
9 زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز بخرید/با ۱۹۰ تماس بگیرید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
10 سفره افطار چند کالری دارد؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۲ تير
11 زولبیا و بامیه امسال کیلویی ۸۵۰۰ تومان/ مردم فقط از قنادی‌ها خرید کنند ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
به زودی شکل همبرگر می‌شوید! حتما می‌دانید که علم تغذیه و معجزه‌های آن چه کمکی به زیبایی شما می‌کند.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.