آیا نظارت کافی‌ بر سلامت موادغذایی‌ هست؟


پایگاه خبری لقمه: کارشناس‌ دفتر خدمات سلامت‌ و بهداشت محیط گفت: نظارت‌های بهداشتی‌ در سلامت مواد غذایی‌ به ویژ‌ه‌ در مناسبت‌های مذهبی جای کار بیشتری دارد و نباید از آن غافل‌ شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فاطمه میرهادی‌کارشناس سلامت و بهداشت محیط منطقه 12 در گفت‌ و گویی؛ گفت: سلامت مردم از موضوعات مهمی است‌ که بخش اعظم‌ آن با سلامت مواد غذایی‌ پیوند  خورده است که در این میان‌ در مناسبت‌های مذهبی‌ که تعداد انبوهی‌ موادغذایی‌ در مجامع‌ عمومی‌ به مردم عرضه‌ می‌شود، باید‌ از نظارت‌ کافی برخوردار باشند‌.

 
وی گفت: با وجود دفاتر‌ خدمات سلامت‌ که خدمات‌ بهداشتی‌، درمانی‌، دارویی‌ و غذایی را عهده‌دار است باید‌ نظارت کافی‌ بر سلامت موادغذایی‌ داشته باشیم‌.
 
میرهادی‌ افزود: برخی از گزارش های نشان داده‌ نگهداری‌ گوشت‌های ذبح‌ شده‌ مناسب نیستند‌، توزیع چای در ظروف‌ یک بار‌ مصرف‌ به دلیل سرطان‌زایی‌ یک تهدید‌ است و باید چای‌ در ظروف‌ سلولوزی‌ و شیشه‌ای به مردم داده شود‌.
 
کارشناس سلامت و بهداشت محیط منطقه 12 رعایت‌ ملاحظات‌ بهداشتی‌ در طبخ‌ نذورات‌، استفاده از دستکش‌، روپوش‌، کلاه و ماسک‌ در روند تهیه‌ نذورات‌ را امری ضروری خواند و گفت: برخی مراجعات‌ به کلینیک‌های پزشکی‌ نشان می‌دهد باید نظارت جدی‌تری‌ بر موادغذایی‌ نذو‌رات و روند طبخ‌ داشته باشیم و از آنجایی که شیوع بیماری با توجه به شرایط‌ غیربهداشتی دو چندان می‌شود کارشناسان بهداشت‌ و سلامت‌ باید گام جدی در مقابله با عوامل‌ تهدیدکننده‌ سلامت داشته باشند‌.
 
دفاتر خدمات سلامت فقط‌ مربوط‌ به حوزه بهداشت عمومی نمی‌شود
 
میرهادی‌ از حضور بازرسان‌ دفاتر خدمات سلامت‌ در برخی از اماکن خبر داد و اظهار کرد: دفاتر خدمات سلامت فقط‌ مربوط‌ به حوزه بهداشت عمومی نمی‌شود و سلامت حوزه غذا، دارو و درمان هم به آن برمی‌گردد و بازرسان‌ آماده‌اند تا در بحث تأمین بهداشت موادغذایی‌ در تولید‌، توزیع‌ و عرضه‌ کیفیت را ارتقاء دهند.
 
کارشناس سلامت و بهداشت محیط منطقه 12 گفت: این دفاتر در نظر دارند‌ تا رضایت و اطمینان  مردم را در بهداشت موادغذایی‌ جلب کنند و از مردم تقاضا داریم‌ تا در صورت‌ وجود تخلفات‌ غیربهداشتی‌ این مراکز را مطلع‌ کنند.
 
میرهادی‌ در ادامه اظهار کرد: سلامت مردم از مهمترین اولویت‌های دفاتر خدمات سلامت است که دفاتر خدمات بهداشتی‌ پس از اخذ پروانه فعالیت تحت نظارت وزارت بهداشت این هدف را عهده‌دار می‌شوند تا شاهد ارتقاء سلامت مردم باشیم‌.
 
وی گفت: در حال حاضر بحث سلامت موادغذایی‌ در مناسبت‌های مذهبی نظیر‌ محرم و صفر‌ زیر ذره‌بین‌ کارشناسان و بازرسان‌ بهداشت است اما مردم نیز باید‌ آگاه‌سازی شوند‌ تا از موادغذایی‌ انبوه‌ نظیر‌ خشکبار، ساندویچ‌ و سایر موادغذایی‌ که در مترو‌ها  و سایر اماکن‌ عمومی توسط‌ دست‌فروشان‌ تهیه و فروخته‌ می‌شود امتناع‌ کنند زیرا بر روی روند تهیه این موادغذایی‌ هیچ‌ نظارتی‌ وجود ندارد‌ و با مصرف آن فرد درگیر‌ عوارض‌ متعدد خواهد شد.
 
کارشناس سلامت و بهداشت محیط منطقه 12 در پایان گفت: خوشبختانه وجود دفاتر‌ خدمات سلامت‌ گام عملیاتی‌ در ارتقاء سلامت مردم است و امیدواریم‌ با حمایت متولیان سلامت و هماهنگی بین بخشی‌ شاهد ارتقاء سلامت مردم جامعه باشیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13307 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان بازدید: 2502 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
6 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه تازه‌ترین ماهی را خریداری کنیم؟ شما برای تهیه ماهی تازه دو راه پیش رو دارید. اول م...

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

  چند توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که اهل رژیم‌ گرفتن‌ هستند، حتما این نک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با قارچ! دانشمندان دریافته اند از عصاره به دست آمده از گونه ای قارچ می توان برای کاهش وزن استفاده کرد.
6 راه برای لاغری بعد از باداری می‌دانیم که نورسیده حسابی وقتتان را می‌گیرد و سرتان شلوغ است. لزومی ندارد که به باشگاه بروید. فرزندتان را در کالسکه‌اش بگذارید و هر روز پیاده روی تند بکنید. هر هفته باید حداقل 150 دقیقه پیاده روی تند کرده باشید.
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟