در گفت و گو با لقمه عنوان شد؛
قاسم سلیمانی: مهار آبهای مرزی برای توسعه کشاورزی در ایلام فرصت خوبی ایجاد کرده است


استاندار ایلام از فرصت‌های شغلی و برنامه های اشتغالزای استان در حوزه کشاورزی گفت.

قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری لقمه در خصوص فرصت‌های شغلی کشاورزی این استان گفت: ایلام یک فرصت خوبی برای توسعه کشاورزی پیدا کرد، این فرصت مهار آبهای مرزی است.

وی تشریح کرد: با توصیه مقام معظم رهبری، قرار شد حدود 8 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی، برای مهار آب های مرزی و جهت دادن آنها در آب شرب و به خصوص صنعت کشاورزی، در اختیار مجموعه استان های مرزی قرار بگیرد.

سلیمانی دشتکی افزود: در ایلام یک طرح بزرگ به اسم طرح گرمسیری وجود دارد که بر اساس آن قرار بود 50 هزار هکتار زمین دیم به زیر کشت رود یا 50 هزار هکتار زمینی که به صورت غرقابی آبیاری میشد زیر کشت صنعتی با آبیاری مدرن   بیایند.

استاندار ایلام در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر آن طرح در قسمت های مختلف به خوبی انجام می شود؛ یعنی آب های مرزی مهار می شودف سدهای متعدد هم در حال ساخت و ساز است؛ بنابراین با یک اعتبار و طرح گردشگری، وضعیت خیلی خوبی ایجاد شده و یک مزیت الهی تبدیل به یک مزیت عملیاتی شد.

سلیمانی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص برنامه های اشتغالزای استان نیز گفت: با توجه به اینکه در ایلام حدود 330 هزار هکتار زمین کشت دارند که حدود 70 یا 80 هزار هکتار آن آبی است و مابقی دیمی است  و در ثانی کشت عمده ایلام غلات است گندم است  برنامه ای پیش از من شروع شده و ما هم ادامه دهنده آن هستیم که  کشت هایی مثل پسته، زیتون، گیاهان دارویی و درختان مثمر کم آب را کسترش می دهیم و در کنار آن صنایع بسته بندی و صنایع فرآوری را هم در استان گسترش خواهیم داد.
 

گفت‌وگو: محمدصالح حجت الاسلامی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13328 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان بازدید: 3045 ساعت: 3:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
10 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
11 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

  خوردن صبحانه و پرهیز از مصرف نوشابه‌های گازدار از فشار خون بالا می‌کاهد نتایج یک بررسی نشان داد که حفظ نمایه‌ی توده‌ی بدنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.