پاستای هویج و پنیر ریکوتا


پایگاه خبری لقمه: این پاستا مناسب خردسالان هست. می‌تونید پنیر پارمزان رو حذف کنید و اون رو به نوزادتون هم بدید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این پاستا مناسب خردسالان هست. می‌تونید پنیر پارمزان رو حذف کنید و اون رو به نوزادتون هم بدید.پاستای هویج و پنیر ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.

 
 
طرز تهیه پاستای هویج و پنیر ریکوتا
 
مواد لازم:
 
پاستا                           ۱۲۰ گرم    
هویج                           ۱ عدد کوچک
پنیر پارمزان                   ۱۰ گرم
پنیر ریکوتا                     ۲ قاشق غذاخوری
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه پاستای هویج و پنیر ریکوتا:
۱- از پاستاهای شکل‌دار استفاده کنید.
۲- هویج‌ رو پوست بگیرید و رنده کنید.
۳- پنیر پارمزان رو رنده کنید.
 
طرز تهیه:
پاستا رو طبق دستور روی بسته‌بندیش بپزید.
 
چند دقیقه قبل از اینکه پاستا آماده بشه، هویج رنده شده رو به اون اضافه کنید.پنیر پارمزان رنده شده رو با پنیر ریکوتا ترکیب کنید.
 
پاستا و هویج رو آبکش کنید و به همراه ترکیب پنیر به قابلمه برگردونید. مواد رو خوب هم بزنید و به فرزندتون بدید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپزباشی

کد: 13573 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 3479 ساعت: 1:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
2 پاستا را با سس بادنجان امتحان کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
3 طرز تهیه راویولی به سبک ایتالیایی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه پاستا در خانه ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور
5 روش تهیه‌ی پاستا گیاهی قارچ با سس سفید ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان
6 ماکارونی با مرغ و کرم ترخان با دستور سرآشپز لقمه ۱۳۹۰ شنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

  میوه، سبزی و لبنیات را با فاصله بخورید مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تغذیه وزارت بهداشت...

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
روش‌هایی برای سوزاندن کالری این 14 توصیه را که هر کدام از آنها می‌توانند باعث سوزاندن 200 کیلوکالری انرژی در روز شوند، امتحان کنید.