مواد غذایی تقویت‌ کننده هضم غذا را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: آیا تا به حال فکر کرده‌اید چرا وزن کم نمی‌کنید یا احساس نفخ‌تان حتی پس از خوردن مقادیر مختصر غذا برطرف نمی‌شود؟ در این صورت، احتمالا نیاز به تقویت آنزیم‌هایی دارید که مسئول هضم غذا هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چند مورد به شما در داشتن هضم بهتر کمک می‌کند:

 
نوشیدن آب گرم به جای مایعات سرد
امی شاپیرو، کارشناس تغذیه توصیه می‌کند هنگام غذا خوردن از نوشیدن مایعات سرد اجتناب شود. به گفته این کارشناس تغذیه با ورود غذا به دهان، آنزیم‌های گوارشی بزاق آزاد می‌شوند. ترکیب شدن این آنزیم‌ها با مایعات بویژه مایعات سرد باعث می‌شود این آنزیم‌ها قادر به تجزیه غذا قبل از ورود آن به معده نباشند. در نتیجه، غذا در سیستم گوارشی به درستی هضم نمی‌شود و نفخ ایجاد می‌شود. نوشیدن مایعات گرم باعث می‌شود شکسته شدن و هضم غذا سریع‌تر صورت بگیرد. مایعات گرم همچنین به حرکت روده‌ای بهتر کمک می‌کنند و مانع ایجاد نفخ می‌شوند.
 
پرهیز از مواد غذایی دیر هضم
به گفته شاپیرو، لاکتوز و کلم‌ها دو مورد از موادغذایی رایجی هستند که سیستم گوارش نمی‌تواند آنها را براحتی تجزیه کند. کلم‌ها به دلیل داشتن فیبرهای غذایی و قندهای خاص اگر به مقدار زیاد مصرف شوند ممکن است هضم دشواری داشته باشند. هضم لاکتوز، قندی که عمدتا در محصولات لبنی یافت می‌شود نیز ممکن است برای دستگاه گوارش دشوار باشد. بنابراین بهتر است در میزان مصرف این مواد غذایی دقت شود.
 
آهسته غذا خوردن
هضم غذا از دهان آغاز می‌شود. شاپیرو می‌گوید جویدن درست و آهسته غذا با کاستن از میزان هوای بلعیده شده باعث می‌شود از ایجاد نفخ و گاز جلوگیری شود. همچنین بزاق دهان حاوی آنزیم‌های گوارشی است که به شکستن مواد غذایی قبل از ورود آنها به معده کمک می‌کنند. در نتیجه، هضم غذا و جذب تمام مواد مغذی آن برای معده آسان‌تر می‌شود.
 
مصرف مواد غذایی تقویت‌ کننده هضم غذا
خوردن غذاهایی که به طور طبیعی دارای آنزیم‌ها هستند، هضم را آسان‌تر می‌کند. به گفته شاپیرو، برخی مواد غذایی مانند گوجه فرنگی، زنجبیل، دانه رازیانه و زیره سبز که دارای خواص ضد اسپاسمی هستند برای هضم مفید هستند و به آرامش سیستم گوارش کمک می‌کنند. افزون بر این، این مواد با کمک به آزاد شدن بزاق، شیره‌های گوارشی و صفرا در هضم بهتر پروتئین‌ها و دیگر ترکیبات مواد غذایی نقش دارند.
 
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 


نقل از :naturalnews.com

کد: 13377 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان بازدید: 2568 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راهنمای استفاده از ادویه در غذا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
3 هضم چه غذاهایی ساده است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
4 کاهش رشد سلول های سرطانی به کمک موزهای سیاه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
5 فیبرها چه تاثیری بر سلامت ما دارند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 چگونگی مبارزه زنجبیل با چربی شکم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 آشنایی با فیبرهای غذایی و نقش آنهادر سلامتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ شهريور
8 مزاج سردها در این ماه خیار نخورند! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 فواید و زیان های چای زا بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
10 تقویت نیروی جنسی با مصرف تخم مرغ نیم‌برشت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزه‌تر شود! پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور نخورهای خواب‌آلودگی بهاره انواع میوه و آب‌میوه طبیعی حاوی قند هستند و مصرف آن‌ها در طول روز می‌تواند باعث افزایش سطح گلوکز خون، بهبود عملکرد مغز و بالا رفتن میزان هوشیاری شود.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.