طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر


پایگاه خبری لقمه: نان پوآچا، یک نان خوشمزه و آسان برای صبحانه است که گاهی داغ به‌ عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نان پوآچا، یک نان خوشمزه و آسان برای صبحانه است. نان پواچا گاهی داغ به‌ عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود. پواچا داغ با پنیر فتا یک غذای مخصوص خوش‌مزه در ترکیه و بلغارستان است. در اینجا نوعی دیگر از نان پوآچا را برایتان آورده ایم که با ژامبون و پنیر پر شده است.

 
طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر
 
 
مواد لازم خمیر:
 
آرد: 2 پیمانه
خمیر مایه: 10 گرم
شکر: 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
ماست: 100 گرم
کره (ذوب شده): 125 گرم
روغن: 3 قاشق سوپ خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
شیر: 1 پیمانه
 
مواد لازم میانی:
 
ژامبون (برشته شده): 100 گرم
پنیر چدار (رنده شده): 1 پیمانه
 
مواد لازم رویه:
 
عسل: 1 قاشق سوپ خوری
آب: 4 قاشق سوپ خوری
دانه کنجد: 2 پیمانه
 
طرز تهیه:
 
ابتدا برای تهیه خمیر، آرد، خمیر مایه و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، ماست، کره ذوب شده، روغن، نمک و شیر را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید. در صورت نیاز مقدار دیگری آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه کنار بگذارید تا ور آید.
 
سپس گلوله هایی به اندازه لیموسنگی از خمیر جدا کرده و روی سطح کار پهن کنید. مقداری پنیر چدار رنده شده و ژامبون برشته شده و خرد شده وسط هر یک قرار داده و به شکل بیضی کف دست خود بپیچید. آب و عسل را با هم مخلوط کرده و با برس روی سطح کار پهن کنید.
 
مقداری پنیر چدار رنده شده و ژامبون برشته شده و خرد شده وسط هر یک قرار داده و به شکل بیضی کف دست خود بپیچید. آب و عسل را با هم مخلوط کرده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید و دانه کنجد بپاشید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر بچینید. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ور آید، سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها پخته و طلایی و برشته شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ماهنامه سفره ایرانی

کد: 13498 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 3046 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
4 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
6 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
7 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
8 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
10 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
11 نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

  افزایش انرژی و تمرکز با این مواد غذایی بسیاری از مواد خوراکی تاثیر درمانی دارند و در اغل...

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌ها و تنقلات شب یلدا چیست+ تصاویر قرن‌هاست که مردم آغاز زمستان را که برابر با شامگاه سی‌ام آذر و بامداد یکم دی است به نام شب یلدا یا شب چله جشن می‌گیرند و تنقلات و میوه صرف می‌کنند.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتی‌های سنتی چطور است پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانی‌ها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا می‌توان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟