طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر


پایگاه خبری لقمه: نان پوآچا، یک نان خوشمزه و آسان برای صبحانه است که گاهی داغ به‌ عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نان پوآچا، یک نان خوشمزه و آسان برای صبحانه است. نان پواچا گاهی داغ به‌ عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود. پواچا داغ با پنیر فتا یک غذای مخصوص خوش‌مزه در ترکیه و بلغارستان است. در اینجا نوعی دیگر از نان پوآچا را برایتان آورده ایم که با ژامبون و پنیر پر شده است.

 
طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر
 
 
مواد لازم خمیر:
 
آرد: 2 پیمانه
خمیر مایه: 10 گرم
شکر: 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
ماست: 100 گرم
کره (ذوب شده): 125 گرم
روغن: 3 قاشق سوپ خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
شیر: 1 پیمانه
 
مواد لازم میانی:
 
ژامبون (برشته شده): 100 گرم
پنیر چدار (رنده شده): 1 پیمانه
 
مواد لازم رویه:
 
عسل: 1 قاشق سوپ خوری
آب: 4 قاشق سوپ خوری
دانه کنجد: 2 پیمانه
 
طرز تهیه:
 
ابتدا برای تهیه خمیر، آرد، خمیر مایه و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، ماست، کره ذوب شده، روغن، نمک و شیر را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید. در صورت نیاز مقدار دیگری آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه کنار بگذارید تا ور آید.
 
سپس گلوله هایی به اندازه لیموسنگی از خمیر جدا کرده و روی سطح کار پهن کنید. مقداری پنیر چدار رنده شده و ژامبون برشته شده و خرد شده وسط هر یک قرار داده و به شکل بیضی کف دست خود بپیچید. آب و عسل را با هم مخلوط کرده و با برس روی سطح کار پهن کنید.
 
مقداری پنیر چدار رنده شده و ژامبون برشته شده و خرد شده وسط هر یک قرار داده و به شکل بیضی کف دست خود بپیچید. آب و عسل را با هم مخلوط کرده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید و دانه کنجد بپاشید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر بچینید. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ور آید، سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها پخته و طلایی و برشته شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ماهنامه سفره ایرانی

کد: 13498 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 1632 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خستگی ناپذیریِ مادری کارآفرین/ از نانوایی تا کارخانه‌داری ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
2 گندم نانی دلیل پائین بودن کیفیت ماکارونی/کاهش 50 درصدی تولید ماکارونی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
3 دارایی نژاد: می‌گویند در قبال صادرات سیب می توانید موز وارد کنید! ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۸ مرداد
4 ایجاد ۸ سایت الگویی ترویجی کشاورزی در استان سمنان ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد
5 قیمت جدید انواع نان در تهران اعلام شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۷ تير
6 رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان ۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
7 مهمترین علائم کرونای هندی/ کودکان و نوجوانان بیشتر گرفتار می‌شوند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير
8 جانشین ستاد مرکزی اقتصاددانان و صنعتگران حامی آیت الله رییسی معرفی شد ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
9 وضعیت قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی دولت ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
10 ارز نیمایی یقه شکر را هم گرفت/ تکذیب افزایش قیمت نان ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
11 افزایش قیمت نان نزدیک انتخابات مشکوک است! ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت