یکسان سازی آرد وگندم نسخه شفا بخش افزایش کیفیت نان


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت:یکسان سازی آرد و گندم به سبب افزایش رقابت سالم میان نانوایان در بالا بردن کیفیت نان تاثیر بسزایی دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یکسان سازی آرد وگندم نسخه شفا بخش افزایش کیفیت نانمحمد جواد کرمی رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی در گفتگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به گلایه های نانوایان مبنی بر ثبات نرخ نان اظهار کرد: در شرایط کنونی دولت هر کیلو گندم را به نانوایی های یارانه پز با نرخ 665 تومان و آزاد پز 900 تومان تحویل می دهد در حالیکه قیمت جهانی گندم درجه یک،  750 تومان است

 
وی افزود: یکسان سازی نرخ آرد و گندم توسط دولت در رقابت سالم میان نانوایان و افزایش کیفیت نان تولیدی تاثیر بسزایی دارد.
 
کرمی ادامه داد: افزایش هزینه نانوایان و ثبات نرخ نان در سه سال اخیر، کاهش کیفیت روز افزون نان در نانوایی ها را به همراه داشت.
 
این مقام مسوول، با اشاره به اینکه یکسان سازی نرخ آرد و گندم تنها نسخه شفا بخش افزایش کیفیت نان است، بیان کرد: اعلام نرخ واحد گندم برای تمام نانوایی توسط دولت و نظارت دستگاه های مربوط، افزایش کیفیت نان را به همراه دارد در حالیکه در صورت ادامه این روند شاهد کاهش کیفیت روز افزون نان هستیم .
 
وی با بیان اینکه صدای نانوایان به گوش دولت نمی رسد، گفت: با توجه به ثبات قیمت نان در چند سال اخیر،سوبسید از جیب نانوایان به مصرف کنندگان پرداخت می شود که با ادامه روند فعلی دیگر آنها قادر به ادامه تولید نخواهند بود.
 
رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی تصریح کرد: متوسط وزن چانه نان سنگگ باید 600 گرم باشد که در صورت کاهش وزن چانه کمتر از این رقم ،کیفیت دستخوش تحولاتی قرار خواهد گرفت.
 
وی در پاسخ به این سوال که بعد از منتفی شدن افزایش قیمت نان برخی نانوایان قادر به ادامه تولید با شرایط قبل نیستند،یادآورشد: این امر غیر قانونی است که سازمان تعزیرات و دستگاه های مربوط باید با نانوایی های متخلف برخورد کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13766 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 2747 ساعت: 12:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3 دلایل ارزانی نان سنگک از نظر رئیس اتحادیه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
4 کاهش مصرف آرد/ ۸۰ هزار نانوایی در کشور کارتخوان هوشمند دارند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
5 قیمت جدید انواع نان در تهران اعلام شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۷ تير
6 قیمت جدیدی برای بربری اعلام نشده است/نانوایان حق افزایش نرخ ندارند ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
7 اعلام نرخ های عجیب نان در تهران ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
8 آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر امری مهم است ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
9 کسی به فکر افزایش کیفیت نان نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
10 افزایش قیمت نان/قیمت آرد تغییری نمی کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

  ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 5 ماده غذایی با کالری صفر خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها برای مخاطبان نوجوان و جوان فکر کرده است؟
چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.