دورخیز میتکس برای حضور در 4 قاره جهان/ابهام در مورد متولی صنعت غذای حلال کشور


پایگاه خبری لقمه: عضو انجمن محصولات پروتئینی دورخیز میتکس برای حضور در 4 قاره جهان گفت: بحث غذای حلال در کشور ما یکی از مقوله‌های چالش برانگیز است چون اصلاً مشخص نیست متولی آن در کشور ما کیست!

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، هرمز مهبد، مدیر اجرایی نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی و صنایع وابسته (میتکس) در نشست خبری گفت:این دوره نمایشگاه در سالن‌های 8 و 9 محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار می‌شود و ثبت‌نام متقاضیان در این نمایشگاه از 24 فروردین ماه شروع شده که تاکنون حدود 1000 متر مربع را ثبت نام قطعی کرده ایم. این امر نوید نمایشگاه خوبی را برای سومین دوره می دهد.
 
مهبد افزود: به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی فعلی و جوسازی های تحریمی به رغم ریزش مشارکت‌کنندگان خارجی در این دوره، اما شاهد استقبال خوبی در بخش داخلی هستیم.
 

حامیان جدید میتکس/توجه ویژه به محصولات آبزیان و ماهیان 

مدیر اجرایی نمایشگاه تصریح کرد: نمایشگاه بین‌المللی MEATEX در 3 بخش محصول، صنعت و تجهیزات فروشگاهی دسته بندی شده است که در بخش صنعت، کلیه ماشین‌آلات، فناوری و اتوماسیون مرتبط با تولید، فرآوری، بسته‌بندی، توزیع، انبارداری و فروش محصولات پروتئینی را شامل می‌شود و در بخش محصول شاهد حضور تامین‌کنندگان گوشت‌خام و کلیه حیوانات حلال گوشت و محصولات فرآوری شده هستیم، در بخش تجهیزات فروشگاهی نیز شاهد حضور انواع نیازمندی‌های فروشگاه‌های برای توزیع‌کننده فراورده‌های پروتئینی خواهیم بود.
 
وی با اشاره به اهمیت صنعت شیلات و نقش آن در نمایشگاه فراورده‌های گوشتی گفت: محصولات آبزیان و ماهیان با توجه به سلامت محور بودنشان امسال بصورت ویژه و قدرتمندتر در نمایشگاه حضور خواهند داشت.
 
او  به حامیان جدید این دوره نمایشگاه اشاره کرد  وگفت:صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران و تشکل های مرتبط با تولید و تجارت آبزیان نیز در این دوره در نمایشگاه حضور دارند.
 

دورخیز میتکس برای حضور در 4 قاره جهان

مهبد در ادامه به اهداف فرامرزی میتکس اشاره کرد وگفت:شعبه دوم نمایشگاه میتکس در شهر تورنو در سال 2020 میلادی برپا خواهد شد.
 
او افزود:در این راستا در صدد هستیم بتوانیم تا سال 2022 میلادی در 4 قاره نمایشگاه میتکس را برگزار کنیم.

تاثیر نمایشگاه ها بر حذف شایعات

با اشاره به اینکه شایعات پیرامون گوشت، مرغ و فرآورده‌های این محصولات زیاد است، گفت: باید با فرهنگ سازی به کاهش این شایعات کمک کنیم، یکی از راه‌های کاهش این شایعات نیز برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی است که تولید کنندگان، واردکنندگان و مصرف کنندگان در ارتباط مستقیم با یکدیگر قرار می‌گیرند و مصرف کننده می‌تواند به طور شفاف در این زمینه با تولیدکننده و واردکننده بحث و گفتگو کند در نهایت شفاف سازی حاصل می‌شود.
 
وی درباره برگزاری سومین نمایشگاه میتکس (محصولات پروتئینی و صنایع وابسته) از ۲۸ آبان تا یک آذر در تهران، افزود: تیرماه سال آینده این نمایشگاه در تورنتو، در سال ۲۰۲۱ در یکی از کشورهای آفریقایی و سال ۲۰۲۲ در استرالیا برگزار می‌شود.
 

دلیل کاهش بازدید از نمایشگاه های خارجی

مهبد با تاکید بر اینکه مساله فعلی تمام صنایع فروش است و یک صنعت برای زنده ماندن احتیاج به فروش دارد، گفت: افزایش نرخ ارز موجب شده بازدید تمام نمایشگاه خارجی به شدت کاهش داشته باشد.
 
وی درباره برند حلال نیز افزود: بحث حلال در کشور ما یکی از مقوله‌های چالش برانگیز است چون اصلاً معلوم نیست متولی آن در کشور ما کیست.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 13965 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 3596 ساعت: 3:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
5 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
6 چاشنی فوق​العاده برای تجربه زندگی احساسی بی نظیر حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه كنید روزی كه با بی‌حوصلگی و رخوت آغاز شود و تا پایان شب ادامه پیدا كند. معمولا در چنین حالتی نه‌تنها بی‌حوصلگی بر روابط كاری، قراردادها، رابطه دوستانه و كیفیت زندگی‌تان اثر می‌گذارد بلكه می‌تواند زندگی زناشویی شما را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد.