سید علی فاطمی:
همکاری نکردن پزشکان مانع اجرای کامل طرح نسخه نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی است


پایگاه خبری لقمه: نائب رئیس انجمن داروسازان ایران گفت:دستاوردهای دارویی در چهار دهه بعد از انقلاب به چهار دسته تقسیم می شود که طرح نسخه نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی آخرین دستاورد در پایان دهه چهارم است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، سید علی فاطمی نائب رئیس انجمن داروسازان ایران در برنامه فجر آفرینان گفت: دستاوردهای نظام داروئی جمهوری اسلامی ایران در ۴ دهه انقلاب اسلامی به ۴ دسته تقسیم می‌شود اولین دسته ملی شدن صنایع دارویی ایران بود چرا که صنایع داخلی گسترده‌ای در زمینه داروسازی نداشتیم و اغلب داروهای تولیدی در ایران تحت برند شرکت‌های خارجی بزرگ بود و بسیاری در آن دوران آینده داروسازی ایران را بسیار بد پیش‌بینی می‌کردند که خوشبختانه با پیروزی انقلاب اسلامی ایران این اتفاق نیفتاد.


وی ادامه داد: به همت جوانان داروساز ما صنعت داروسازی ملی شد و بعد از دو دهه فعالیت تولیدی ۳۰ درصد داروهای تولید داخلی را به ۹۷ درصد رساندیم و وابستگی از دو دهه اول پیروزی انقلاب اسلامی بسیار کمتر شد.


فاطمی بیان کرد: دهه دوم انقلاب اسلامی از سال ۷۰ آغاز شد که عصر سازندگی در کشور بود و خصوصی‌سازی صنایع دارویی در ایران انجام شد و با خروج شرکت‌های خارجی از کشور کارخانه‌ها به بخش خصوصی واگذار شد که نقش موثری در پیشرفت صنایع داروئی داشت.


نائب رئیس انجمن داروسازان ایران عنوان کرد: دهه سوم پس از انقلاب که از سال ۸۰  آغاز شد دهه تولید داروهائی با فناوری‌های نوین بود و شاهد تولید داروهای حساس توسط متخصصین داخلی شدیم به نحوی که تنها ۳ درصد از داروها از خارج تامین می‌شوند اما این مقدار به ظاهر کم ۳۰ درصد از ارز دارو و بودجه داروئی کشور را شامل می‌شود که با تولید داروهای با فناوری نوین این مشکل را توانستیم برطرف کنیم و خوشبختانه در سال ۹۰ نیز این رویه ادامه پیدا کرد.


وی خاطرنشان کرد: تعداد داروخانه‌ها بسیار افزایش پیدا کرده و امروز ۱۲ هزار داروخانه در حال فعالیت هستند و در حال ارائه خدمات داروئی به مردم هستند.


فاطمی اذعان کرد: امیدواریم در دهه‌ای که در پایان آن هستیم بتوانیم طرح نسخه نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی را اجرا کنیم تا درصد خطاهای ناشی از دست نویس بودن نسخه‌ها حذف و به حداقل برسد.


نائب رئیس انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: براساس قانون بودجه سال ۹۹الزام شده است تا امر الکترونیکی شدن نسخ انجام شود و سازمان‌های بیمه حرکت‌های خوبی انجام داده‌اند اما این طرح به دلیل عدم همکاری پزشکان تا امروز به طور کامل اجرایی نشده است. امیدواریم با اجرای این طرح اتلاف وقت ناشی از صف انتظار نسخه پیچی در داروخانه‌ها به حداقل کاهش یاید و سالانه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی در مصرف کاغذ انجام شود و خطاهای دارویی ناشی از خواندن اشتباه نسخ حذف شود.

 خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رادیو انقلاب

کد: 14216 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن بازدید: 2531 ساعت: 2:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
3 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
6 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
8 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
10 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با خواص درمانی انجیر آشنا شوید یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از...

  بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.
راز موفقیت در مشتری مداری زندگی در شهر بزرگی مثل تهران که هزینه های سرسام آوری در آن رقم می خورد مستاجران را هر سال یا دست کم چند سال یک بار به محله دیگری سوق می دهد . در این میان ناگزیری با هم محله ای های جدید بر حسب نیاز مراوده داشته باشی یکی از این هم محله ای ها فروشنده یا فروشنده های محترم سوپرمارکت یا به قول قدیمی ها خواروبارفروشی محله است ....
افراد چاق خوشحال‌ ترند/ ژن چاقی افسردگی را کاهش می‌دهد تحقیقات علمی جدیدی نشان می دهد که برای چرایی شاد بودن افراد چاق شواهد ژنتیکی وجود دارد.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.