سید علی فاطمی:
همکاری نکردن پزشکان مانع اجرای کامل طرح نسخه نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی است


پایگاه خبری لقمه: نائب رئیس انجمن داروسازان ایران گفت:دستاوردهای دارویی در چهار دهه بعد از انقلاب به چهار دسته تقسیم می شود که طرح نسخه نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی آخرین دستاورد در پایان دهه چهارم است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، سید علی فاطمی نائب رئیس انجمن داروسازان ایران در برنامه فجر آفرینان گفت: دستاوردهای نظام داروئی جمهوری اسلامی ایران در ۴ دهه انقلاب اسلامی به ۴ دسته تقسیم می‌شود اولین دسته ملی شدن صنایع دارویی ایران بود چرا که صنایع داخلی گسترده‌ای در زمینه داروسازی نداشتیم و اغلب داروهای تولیدی در ایران تحت برند شرکت‌های خارجی بزرگ بود و بسیاری در آن دوران آینده داروسازی ایران را بسیار بد پیش‌بینی می‌کردند که خوشبختانه با پیروزی انقلاب اسلامی ایران این اتفاق نیفتاد.


وی ادامه داد: به همت جوانان داروساز ما صنعت داروسازی ملی شد و بعد از دو دهه فعالیت تولیدی ۳۰ درصد داروهای تولید داخلی را به ۹۷ درصد رساندیم و وابستگی از دو دهه اول پیروزی انقلاب اسلامی بسیار کمتر شد.


فاطمی بیان کرد: دهه دوم انقلاب اسلامی از سال ۷۰ آغاز شد که عصر سازندگی در کشور بود و خصوصی‌سازی صنایع دارویی در ایران انجام شد و با خروج شرکت‌های خارجی از کشور کارخانه‌ها به بخش خصوصی واگذار شد که نقش موثری در پیشرفت صنایع داروئی داشت.


نائب رئیس انجمن داروسازان ایران عنوان کرد: دهه سوم پس از انقلاب که از سال ۸۰  آغاز شد دهه تولید داروهائی با فناوری‌های نوین بود و شاهد تولید داروهای حساس توسط متخصصین داخلی شدیم به نحوی که تنها ۳ درصد از داروها از خارج تامین می‌شوند اما این مقدار به ظاهر کم ۳۰ درصد از ارز دارو و بودجه داروئی کشور را شامل می‌شود که با تولید داروهای با فناوری نوین این مشکل را توانستیم برطرف کنیم و خوشبختانه در سال ۹۰ نیز این رویه ادامه پیدا کرد.


وی خاطرنشان کرد: تعداد داروخانه‌ها بسیار افزایش پیدا کرده و امروز ۱۲ هزار داروخانه در حال فعالیت هستند و در حال ارائه خدمات داروئی به مردم هستند.


فاطمی اذعان کرد: امیدواریم در دهه‌ای که در پایان آن هستیم بتوانیم طرح نسخه نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی را اجرا کنیم تا درصد خطاهای ناشی از دست نویس بودن نسخه‌ها حذف و به حداقل برسد.


نائب رئیس انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: براساس قانون بودجه سال ۹۹الزام شده است تا امر الکترونیکی شدن نسخ انجام شود و سازمان‌های بیمه حرکت‌های خوبی انجام داده‌اند اما این طرح به دلیل عدم همکاری پزشکان تا امروز به طور کامل اجرایی نشده است. امیدواریم با اجرای این طرح اتلاف وقت ناشی از صف انتظار نسخه پیچی در داروخانه‌ها به حداقل کاهش یاید و سالانه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی در مصرف کاغذ انجام شود و خطاهای دارویی ناشی از خواندن اشتباه نسخ حذف شود.

 خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رادیو انقلاب

کد: 14216 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن بازدید: 2760 ساعت: 2:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
6 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.