فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن


پایگاه خبری لقمه: گنجاندن یک لیوان نوشیدنی سم زدایی کننده در برنامه صبحگاهی می تواند یک روش درمانی مناسب بوده و مواد معدنی و آنزیم های تخلیه شده در بدن را بازیابی کند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، نوشیدنی‌های سبز اساساً به عنوان یک درمان برای بیماری‌های مزمن و برای بازگرداندن مواد معدنی و آنزیم‌های تخلیه شده در بدن توصیه می‌شوند.

 
این نوشیدنی که عمدتاً از سبزیجات برگ سبز تازه و میوه‌های کم قند تهیه می‌شود، ترکیبی کامل از مواد مغذی غنی از کلروفیل غیرپاستوریزه است.
 
افرادی که نوشیدنی سبز مصرف می‌کنند، فواید چشمگیری در سلامتی، متابولیسم و خلق و خوی کلی شأن مشاهده کرده اند. یک نوشیدنی سبز دارای فواید متعددی نظیر موارد زیر است.
 
غنی سازی فوری تغذیه‌ای که باعث افزایش انرژی طبیعی می‌شود
 
نوشیدنی سبز یک نوشیدنی غلیظ گیاهی است که مملو از مواد مغذی، آنزیم‌ها و آنتی اکسیدان های مانند کلروفیل و کاروتنوئیدها است. آنها سرشار از آهن، کلسیم، بتاکاروتن، پتاسیم، ویتامین C و فولات هستند. مصرف نوشیدنی سبز صبحگاهی می‌تواند راهی عالی برای تحریک انرژی طبیعی بدون استفاده از نوشیدنی‌های کافئین دار باشد.
 
کمک به کاهش وزن و حفظ سلامت روده
 
نوشیدنی سبز برای کسانی که می‌خواهند وزن اضافی خود را کاهش دهند شگفت انگیز است چراکه سرشار از مواد مغذی گیاهی است و کالری کمی دارد. این نوشیدنی یکی از بهترین جایگزین‌های غذایی است. همچنین به بازگرداندن عملکردهای گوارشی، عادی سازی عملکرد روده و جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.
 
کاهش التهاب
 
از آنجا که سبزیجات برگ سبز منبع خوبی از امگا ۳، یکی از مهمترین مواد مغذی ضدالتهابی هستند، برای مغز و سیستم قلبی عروقی مفید هستند. و مصرف نوشیدنی سبز کمک می‌کند تا به این هدف نائل شد.
 
سم زدایی و تصفیه خون
 
از آنجا که نوشیدنی‌های سبز به راحتی هضم می‌شوند، می‌توانند جریان خون را بسیار تمیز کنند و تصفیه لنف و کبد می‌تواند باعث دفع مواد سمی از بدن شود. کلروفیل رژیمی یک ماده مغذی برای رفع مشکلات پوستی و همچنین کاهش بوی بد دهان و بوی بدن است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14417 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور بازدید: 2366 ساعت: 3:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
7 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
9 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
خوراکی‌هایی برای کاهش کالری و کاهش وزن تعادل و تناسب اندام در یک سبک زندگی سالم رویای هر فرد است، اما به سختی می توان بدن را وادار به تغییر عادات ناسالم کرد.
کدام کشورها رکورددار چاق‌ترین انسان‌های روی زمین هستند پایگاه خبری لقمه: چاقی به یکی از جدی‌ترین معضلات انسان مدرن تبدیل شده است، نرخ چاقی هر روز رو به افزایش می‌رود و مردم برخی از کشورها رکورددار چاق‌ترین انسان‌های روی زمین هستند.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.