فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن


پایگاه خبری لقمه: گنجاندن یک لیوان نوشیدنی سم زدایی کننده در برنامه صبحگاهی می تواند یک روش درمانی مناسب بوده و مواد معدنی و آنزیم های تخلیه شده در بدن را بازیابی کند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، نوشیدنی‌های سبز اساساً به عنوان یک درمان برای بیماری‌های مزمن و برای بازگرداندن مواد معدنی و آنزیم‌های تخلیه شده در بدن توصیه می‌شوند.

 
این نوشیدنی که عمدتاً از سبزیجات برگ سبز تازه و میوه‌های کم قند تهیه می‌شود، ترکیبی کامل از مواد مغذی غنی از کلروفیل غیرپاستوریزه است.
 
افرادی که نوشیدنی سبز مصرف می‌کنند، فواید چشمگیری در سلامتی، متابولیسم و خلق و خوی کلی شأن مشاهده کرده اند. یک نوشیدنی سبز دارای فواید متعددی نظیر موارد زیر است.
 
غنی سازی فوری تغذیه‌ای که باعث افزایش انرژی طبیعی می‌شود
 
نوشیدنی سبز یک نوشیدنی غلیظ گیاهی است که مملو از مواد مغذی، آنزیم‌ها و آنتی اکسیدان های مانند کلروفیل و کاروتنوئیدها است. آنها سرشار از آهن، کلسیم، بتاکاروتن، پتاسیم، ویتامین C و فولات هستند. مصرف نوشیدنی سبز صبحگاهی می‌تواند راهی عالی برای تحریک انرژی طبیعی بدون استفاده از نوشیدنی‌های کافئین دار باشد.
 
کمک به کاهش وزن و حفظ سلامت روده
 
نوشیدنی سبز برای کسانی که می‌خواهند وزن اضافی خود را کاهش دهند شگفت انگیز است چراکه سرشار از مواد مغذی گیاهی است و کالری کمی دارد. این نوشیدنی یکی از بهترین جایگزین‌های غذایی است. همچنین به بازگرداندن عملکردهای گوارشی، عادی سازی عملکرد روده و جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.
 
کاهش التهاب
 
از آنجا که سبزیجات برگ سبز منبع خوبی از امگا ۳، یکی از مهمترین مواد مغذی ضدالتهابی هستند، برای مغز و سیستم قلبی عروقی مفید هستند. و مصرف نوشیدنی سبز کمک می‌کند تا به این هدف نائل شد.
 
سم زدایی و تصفیه خون
 
از آنجا که نوشیدنی‌های سبز به راحتی هضم می‌شوند، می‌توانند جریان خون را بسیار تمیز کنند و تصفیه لنف و کبد می‌تواند باعث دفع مواد سمی از بدن شود. کلروفیل رژیمی یک ماده مغذی برای رفع مشکلات پوستی و همچنین کاهش بوی بد دهان و بوی بدن است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14417 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور بازدید: 1032 ساعت: 3:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير
2 رژیم کتوژنیک چیست/ همه چیز درباره این رژیم غذایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
3 کاهش صادرات زعفران از آغاز سال ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
4 نشست خبری اتاق اصناق برگزار شد/ کاهش گران فروشی با درج قیمت روی کالا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير
5 جراحی کاهش وزن ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
6 دستاورد جدید محققان در کشف دارویی برای کاهش وزن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۹ خرداد
7 راهکار اصلی مقابله با درد آرتروز ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
8 چگونگی کنترل اثر خشکسالی بر میزان تولیدات کشاورزی ۱۴۰۱ جمعه ۹ ارديبهشت
9 ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
10 کاهش 50 درصدی واردات دارو تا پایان سال ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
11 رابطه مستقیم کاهش مصرف کالری و افزایش طول عمر ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک یک فوق تخصص غدد با بیان اینکه رژیم ‌کم نمک تأثیر م...

  چه کسانی باید ویتامین سی بخورند؟ حدود 260 سال پیش فردی به نام دکتر جیمز لیند، پزشک ...

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
روشهای درمان سردردهای زمستانی از دیدگاه طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس طب سنتی راه‌های رفع سردرد در زمستان از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.
نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»