صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
تغذیه
>
عمومی
>
رئیس انجمن تغذیه ایران به روزهداران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند
رئیس انجمن تغذیه ایران به روزهداران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند
پایگاه خبری لقمه: ماه مبارک رمضان فواید بسیاری از نظر معنوی و جسمی دارد اما لازم است برای بهره بیشتر از ماه موارد تغذیه درست را رعایت کنیم. رئیس انجمن تغذیه ایران توصیههایی سلامتمحور به روزهداران کرده است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، ماه مبارک رمضان فواید بسیاری از نظر معنوی و جسمی دارد اما لازم است برای بهره بیشتر از ماه موارد تغذیه درست را رعایت کنیم تا روزههای طولانی این ماه را راحتتر سپری کنیم. دکتر «جلالالدین میرزایی»، عضو هیاتعلمی دانشگاه علومپزشکی شهیدبهشتی و رییس انجمن تغذیه ایران میگوید: «با توجه به مطالعات مبتنی بر شواهد متخصصان علومپزشکی همگی معتقدند که نخوردن غذا بهطور متناوب مانند روزهداری اسلامی نهتنها عارضهای در افراد سالم ایجاد نمیکند، بلکه سبب تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش واکنشهای التهابی در بدن و ارتقای واکنش بدن میشود. پس بهطورکلی همه افراد زیر ۶۵سال با رعایت نکات بهداشتی عمومی و رعایت نکات تغذیهای که بدانها اشاره میکنیم میتوانند روزه بگیرند.»
میرزایی، متخصص تغذیه میگوید: «رمضان فرصتی را فراهم میکند که بتوان عادات غلط تغذیهای را که ایجاد شده بود اصلاح کرده و با رعایت تنظیم انرژی دریافتی و میزان کالری مصرفی اضافهوزنهای ایجادشده و مشکلاتی نظیر کبدچرب، فشارخون، چربیهای بالای خون و تنظیم قند را کنترل کند. رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی و استفاده از همه پنج گروه غذایی شامل گروه نان و غلات با تاکید بر غلات و نانهای سبوسدار، انواع جوانههاست. گروه میوهها با تاکید بر مصرف انواع مختلف میوهها، گروه سبزیها با تاکید بر مصرف انواع آنها با رنگهای متفاوت و بهویژه خانواده کلم، گروه گوشتها با تاکید بر تخممرغ، مرغ، ماهی، حبوبات و مغزها گروه شیر و لبنیات با تاکید بر مصرف لبنیات کمچرب در فاصله افطار تا سحر ضروری است تا مواد مغذی موردنیاز بدن در همین زمان کم فراهم شود.»
سحری را جدی بگیرید
مصرف منظم وعدههای اصلی غذایی و میانوعده در فاصله افطار تا سحر بعدی با تاکید بر مصرف حتمی سحری از نکات مهمی است که باید به آنها توجه کرد. همچنین در وعده افطار باید از تخممرغ، شیر کمچرب و پنیر کمچرب و کمنمک، نان و غلات سبوسدار و میوه و سبزی استفاده شود.
او درباره مصرف سحری توضیح میدهد: «مصرف منظم سحری و افطاری در تقویت سیستم ایمنی نقش دارد. تامین پروتئین موردنیاز روزانه بهویژه از طریق تخممرغ، گوشت سفید و حبوبات. مرغ و تخممرغ منبع خوبی از عنصر روی بوده و استفاده از منابع غذایی حاوی آهن همانند انواع گوشت و حبوبات بسیار مفید است. از حبوبات همراه منابع غذایی ویتامین C مانند نارنج و آبلیموی تازه بهمنظور جذب بهتر آهن میتوان استفاده کرد. برای سحری خود یک وعده سبک میل کنید. این امر بهویژه درمورد گروههای خاص مانند افراد مسن، نوجوانان، زنان باردار و مادران شیرده و همچنین کودکانی که روزه میگیرند صدق میکند. از خوردن شیرینیهای زیاد برای افطار خودداری کنید. شیرینیهایی که معمولا در ماه رمضان خورده میشوند (مثل زولبیا و بامیه) حاوی مقادیر زیادی شربت قند هستند. بهتراست به جای آنها از میوههای آبدار و تازه مانند هندوانه، خربزه یا هر میوه دیگر فصلی مانند هلو استفاده شود.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :روزنامه صبح نو
کد:
14721
تاریخ نشر:
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۶ فروردين
بازدید:
1304
ساعت:
6:05 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2
ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3
استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
4
کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند!
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
6
در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
8
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10
توصیه های دارویی و تغذیهای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
11
یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان
۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
افزایش میل جنسی به روش های سنتی
مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی ...
12 ماده غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون
فیبرهای غذایی میتوانند میزان کلسترول خوب خون را ا...
این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید
تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کاهش مصرف چربی با 9 ترفند ساده
اگر میخواهید چند کیلو لاغر شوید یا راحتتر نفس بکشید چند توصیه داریم تا مصرف چربی را کاهش دهید.
دانستنیهای شکلات/ ارتباط شکلات و هوش آدمی
براساس نتایج تحقیقی که اخیرا انجام شده است، به نظر میرسد که شکلات خوردن شانس کشورها را برای بردن جوایز نوبل افزایش میدهد.
برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید!
پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید
یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه میشود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است