۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: با استفاده از تولید دانش بنیان، ۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد.

  به گزارش پایگاه خبری لقمه، عبد علی ناصری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر اظهار کرد: محققان مرکز مؤسسه تحقیقات نیشکر توانستند با استفاده از تولید دانش بنیان و بذر گل ۲۴ رقم جدید نیشکر را فرآوری کردند.

 
مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی افزود: نیشکرها فقط در خط استوا گل می‌دهند و در شرایط آب و هوایی خوزستان به دلیل دور بودن از خط استوا به گل نشستن نی‌ها به صورت طبیعی امکان پذیر نیست.
 
وی ادامه داد: به علت مهیا نبودن سه فاکتور عرض جغرافیایی، دما و رطوبت برای گل‌دهی نی‌شکر در خوزستان از ۲۰ سال پیش گلخانه‌ای با شرایط خاص ساخته شد تا از بذر گل‌های نیشکر، واریته‌های مقاوم و سازگار حاصل شود.
 
مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی بیان کرد: هر دانه‌ی بذر، ژنتیک خاص دارد و می‌تواند پس از سپری کردن دوره‌ای ۱۵ ساله به یک رقم جدید نیشکر بدل شوند.
 
ناصری افزود: گونه‌های جدید نیشکری نسبت به سایر ارقام، آب کمتری برای رشد نیاز دارند و این مزیت می‌تواند مزارع نیشکر را در برابر تنش‌های کم آبی و خشکسالی مقاوم کند.
 
مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: وارد کردن هر واریته جدید نیشکر بین ۵ - ۱۵ هزار دلار هزینه دارد و شناسایی ارقام نیشکر و کشت آن باعث صرفه‌جویی ارزی قابل توجهی در صنعت نیشکر می‌شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14888 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير بازدید: 966 ساعت: 8:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین میوه برای لاغری را بشناسید انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند وزن ...

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم استعداد چاقی دارید؟ بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشده‌اند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آن‌هاست که باعث ایجاد چاقی شده است.
وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ اکثر مردم گمان می کنند که برای محاسبه وزن ایده آل خود ، فقط باید به قدشان توجه کنند اما حقیقت این است که برای محاسبه دقیق وزن ایده آل ، به غیر از قد ، فاکتورهای دیگری هم وجود دارد.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.