دستور وزیر جهاد کشاورزی برای کمک به زلزله‌زدگان هرمزگان


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی در پیامی، دستور کمک رسانی این وزارتخانه و سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان به زلزله‌زدگان هرمزگانی را صادر کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، در پیام سید جواد ساداتی نژاد آمده است: حادثه غم‌بار زلزله استان هرمزگان که منجر به جان باختن و مصدومیت هموطنان عزیز کشورمان شد، موجب تألم خاطر و تأثر مردم شریف ایران اسلامی گردید. اینجانب ضمن عرض تسلیت به رهبر معظم انقلاب و ملت بزرگ ایران و ابراز همدردی و تأسف و تأثر فراوان با مردم شریف استان هرمزگان و مناطق زلزله‌زده، به‌ویژه خانواده‌های داغدار، از خداوند منان صبری عظیم و اجری جزیل را برای بازماندگان این حادثه مسئلت دارم و سلامت و عافیت کامل برای آسیب دیدگان و مجروحان را از خداوند بزرگ خواستارم.

 
وزارت جهاد کشاورزی در کنار سایر دستگاه‌ها، با ظرفیت نیروی انسانی بسیج وزارتخانه و کارکنان جهادی و بکارگیری تجهیزات و امکانات موجود، آمادگی امدادرسانی و کمک به مردم عزیز زلزله‌زده استان هرمزگان را دارد.
 
در این راستا ضروری است مجموعه بسیج وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با هماهنگی و مدیریت نیروها و تجهیز تمام امکانات به یاری فوری زلزله‌زدگان استان هرمزگان بشتابند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14899 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۲ تير بازدید: 1271 ساعت: 2:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ دي
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
8 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
11 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

  ده خاصیت شکلات خوردن آنها که مرتباً شکلات می خورند کار مفیدی برای قلب ش...

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا لواشک‌ها و آلوچه‌های ترش از میوه تهیه می‌شوند؟ در تمام سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی، قفسه‌ای پر از انواع تنقلات ترش دیده می‌شود که کمتر کسی با دیدنشان دهانش آب نمی‌افتد.
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.
هویج و این همه خواص شگفت انگیز! برای تقویت و رشد بدن و درمان نرمی‌استخوان بچه‎ها هویج رنده شده با لیموترش بدهید.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.