۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود


پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان سموم کشور گفت: در حال حاضر این انجمن تا ۸۰ درصد سموم مورد نیاز بخش کشاورزی را تولید و تامین کند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مسعود گیل آبادی رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم در نشست خبری خود در پاسخ به این پرسش که چگونه می‌توان در بخش کشاورزی با استفاده از سموم کمک به بیابان زدایی کرد و سموم آسیب کمتری برای خاک داشته باشد گفت: مشکل بخش خاک بیشتر به مصرف کودها باز می‌گردد. مصرف کود در کشور باید بهینه شود. اما اگر آفت کش‌ها در بخش کشاورزی استفاده نشوند آفات می‌توانند تا ۴۰ درصد به محصولات کشاورزی آسیب بزنند. در شرایط تحریم قرار داریم و باید بتوانیم آسیب‌ها را با عملکردهای درست خنثی کنیم. صادرات ضمن ارزآوری برای کشور مانع خروج ارز از کشور می‌شود.

 
وی با بیان اینکه در حال حاضر بین ۸ تا ۹ میلیون تن محصول کشاورزی صادر می‌شود، عنوان کرد: این امر کمک زیادی به اقتصاد در شرایط تحریم کرده است. اما به طور قطع باید در مصرف سموم استفاده بهینه داشته باشیم. مصرف کود و سموم موجب حفظ محصولات کشاورزی شده و می‌توان گفت امروز وضعیت مناسبی در تولیدات کشاورزی داریم.
 
رئیس هیأت مدیره انجمن تولیدکنندگان سموم کشاورزی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی در این باره برنامه‌های خاصی دارد. گیل آبادی گفت: در حال حاضر انجمن با ۵۶ عضو تا ۸۰ درصد سم مورد نیاز بخش کشاورزی کشور را تولید و تأمین می‌کند. به این ترتیب با کمک تولیدکنندگان این بخش توانسته ایم مشکلات کشاورزان را در دوران تحریم حل کنیم. حرکت از سموم پرخطر به کم خطر چند سالی است که کشور مواجه با برگشت محصولات کشاورزی صادر شده به دلیل سموم بالای آن است.
 
این فعال بخش کشاورزی عنوان کرد: این موضوع ارتباطی به کیفیت سموم داشته و به باقی ماندن آن در محصولات بازمی گردد.
 
وی اظهار کرد: این معضل به موضوع ترویج مرتبط است زیرا هر سمی یک دوره کارنسی دارد. گیل آبادی افزود: برخی کشاورزان هنگام استفاده از سموم اجازه نمی‌دهند دوره کارنس آن طی شود. این امر موجب می‌شود سموم در محصولات کشاورزی باقی بماند و در نهایت منجر به برگشت محصولات می‌شود.
 
رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم درباره ماندگاری سموم در محصولات عنوان کرد: ماندگاری سم برای سموم پرخطر تا ۲۱ روز است. انجمن سالهاست به این سمت رفته که سموم از پرخطر به کم خطر حرکت کند تا ماندگاری سموم کاهش پیدا کند.
 
گیل آبادی در پایان گفت: دوره کارنس سم در برخی سموم کم خطر از ۳ ساعت تا ۳ روز است که به این معناست اثر سم پس از ۳ روز هیچ اثری در محصولات باقی نخواهد ماند.

 

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15067 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي بازدید: 992 ساعت: 10:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
5 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
6 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
7 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
8 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
9 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
11 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

  کیک ها خوشمزه هستند ولی ... کیک ‌ها از جمله شیرینی‌ های اشتها برانگیزی هستند ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.