رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت:
اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی


پایگاه خبری لقمه: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: به زودی گزارش اعمال ماده ۲۳۴ آیین نامه داخلی مجلس برای انتخابات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی نهایی می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمد رضا پور ابراهیمی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نشست مشترک کمیسیون اقتصادی مجلس و وزیر صنعت، معدن و تجارت که برای بررسی اعمال ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی مجلس برای انتخابات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی برگزار شد، افزود: به زودی گزارش اعمال ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی مجلس برای انتخابات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی نهایی و اعلام می‌شود.
 
دکترمحمدرضا پورابراهیمی اظهار کرد: در این جلسه با توجه به حساسیت بررسی موضوع انتخابات اتاق بازرگانی که بخشهای از آن به صورت غیر علنی برگزار شد گزارش نمایندگان متقاضی اعمال ماده ۲۳۴ با محورهای ده‌گانه قرائت شد که مربوط به تخلفات و عدم رعایت ضوابط و مقررات انتخابات اتاق بازرگانی در سطح استانی و ملی بود.
 
وی افزود: سایر اعضای کمیسیون نیز محورهای مورد نظر خود را در ادامه قرائت گزارش ۲۳۴ بیان کردند.
 
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: سپس وزیر صمت گزارش خود در حوزه تخصصی را تشریح و نمایندگان انجمن نظارت هم به تشریح محورهای مربوطه پرداخت.
 
وی افزود: پس از دو ساعت و نیم بحث و بررسی، مقرر شد کمیسیون اعمال ماده ۲۳۴ را براساس تطبیق عملکرد مجریان و مسئولان انتخابات با مفاد قانونی و آئین نامه‌های اجرایی موجود تدوین و در اجرای وظایف نظارتی خود احصا و در بازه زمانی مشخص تدوین و مراحل قانونی گزارش مربوطه پس از تصویب نهایی در کمیسیون، مراحل قانونی خود را طی خواهد کرد.
 
همزمان با کار کمیسیون و ارائه نتایج گزارش مربوطه به دولت، منتظر جمع بندی نهایی شورای عالی نظارت‌که با ریاست وزیر صمت تشمیل می‌شود خواهیم بود تا اظهار نظر تخصصی و مبتنی بر وظایف قانونی کمیسیون اقتصادی را در خصوص آخرین مصوبات شورای عالی نظارت ارائه کنی.
 
م وی در ادامه افزود مبنای کار کمیسیون اقتصادی، علمی و کارشناسی است و مسلماً با موارد نقض مقررات و ضوابط در اجرای انتخابات اتاق براساس مر قانون برخورد خواهد شد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15264 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير بازدید: 875 ساعت: 4:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
2 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4 ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
5 «سوهان» سوژه اولین قسمت مجموعه‌ «سوغات» شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
6 بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
7 پورابراهیمی: نامه مصوب مالیات بر عائدی به صحن ارسال شده است ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۰ آذر
8 کار سخت تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی در جلب اعتماد مصرف کنندگان ۱۳۹۹ جمعه ۲ آبان
9 رقابت تلفات الکل و کرونا در یزد ۱۳۹۹ سه شنبه ۵ فروردين
10 سریال «ایراندخت» از جمعه روی آنتن شبکه یک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
مراقبت‌ها و خوراک‌های مناسب زمان سرماخوردگی با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبت‌های دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.
درباره سندروم روده تحریک پذیر بیشتر بدانید کارشناس زبانشناسی و متخصص بیماری های گوارشی با حضور در برنامه صبح پارسی درباره زبان مادری و بیماری های گوارشی صحبت کردند.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.