صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
>
فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو
فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو
دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب بهار و تابستان است. از آندسته غذاهایی که طرفداران خاص خودش را دارد و با فلفلدلمه، بادمجان و گوجهفرنگی هم آن را میپزند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، اگر قصد دارید دلمه برگ مو بپزید بهتر است یک دسته از برگهای مو را بعد از شستن روی هم دستهکنید و با یک نخ شبیه بستهبندی جعبه شیرینی به آرامی ببندید. در قابلمهای مقداری آب و نمک را روی حرارتبگذارید تا بهجوش بیاید. برگهای بسته شده را درون آبجوش و نمک بگذارید. حرارت را کمکنید و بلافاصله بعد از تغییر رنگ (حدود ۲ تا ۳ دقیقه) بستههای برگ مو را از قابلمه خارجکنید و داخل آبکش بگذارید. اجازهدهید تا خوب آب برگها گرفته و سرد شود. این برگ مو هم برای پخت دلمه نوبرانه مناسب است و هم برای نگهداری طولانیمدت در فریزر.
بهتر است از نسبت ۴ به یک شوید و جعفری در پخت مواد داخلی دلمه استفادهکنید. اگر برگمو کم بود میتوانید دلمه بادمجان و فلفلدلمهای را هم به قابلمه اضافهکنید تا هم به غذایتان تنوعبدهید هم سلیقه اعضای خانواده را در پخت دلمه لحاظکنید.
وقتی دلمه را آمادهکردید بهتر است کف قابلمه را با چند برگ مو بپوشانید و بعد دلمهها را بچینید. همچنین میتوانید به جای آب از آب گوشت استفادهکنید. آب گوشت را به همراه کمی روغن و یک قاشق غذاخوری ماست ترکیبکنید و روی دلمههای چیدهشده بریزید. اضافهکردن ماست به این ترکیب باعثمیشود برگهای دلمه به اندازهای نازکشوند که حتی نیاز به جویدن هم نداشتهباشند.
اگر اهل امتحانکردن طعمهای جدید هستید، میتوانید از یک ترکیب ترش برای سس روی دلمه استفادهکنید. برای تهیه این سس از یک لیوان آبجوش، یک لیوان آبغوره، یک قاشق غذاخوری رب انار ملس، یک عدد عصاره مرغ یا گوشت و کمی روغن مایع استفادهکنید. این سس بیشتر در مناطق شمال غربی ایران و کشور ترکیه طرفدار دارد.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15267
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
بازدید:
658
ساعت:
8:08 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمهای
۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
2
ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
3
چگونه «دلمه» به نام آذربایجان ثبت شد؟
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
4
مواد غذایی کلاژنساز را بشناسید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
5
طرز تهیه محشی کوسا (دلمه کدو)
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
6
روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس
۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
7
چرا فلفلها برای سلامتی مفیدند
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
8
دستور پخت دلمه ماکارونی
۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
9
روش تهیه سس سالسا
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
10
روش تهیه دلمه کلم
۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است
اغلب شکایت والدین از سرماخوردگیهای طولانی مدت کود...
دردسرهای خوردن از کجا می آید؟
پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...
16 ماده غذایی پاییزی برای لاغری
مسلماً هیچ مادهی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
روشهای ایجاد تنوع در ظاهر غذاها
پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید!
خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج میبرند، میدانند که برای کاهش وزن میبایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمیدانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا
پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطبهای صنایع تبدیلی، به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر میشود.
6 توصیه تغذیهای برای پیشگیری از سرطان سینه
سرطان زن و مرد و پیر و جوان نمیشناسد. بیماری مهلکی است که باید تمام تلاشتان را برای پیشگیری از آن انجام دهید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است