صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
گوناگون
>
تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
>
فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو
فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو
دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب بهار و تابستان است. از آندسته غذاهایی که طرفداران خاص خودش را دارد و با فلفلدلمه، بادمجان و گوجهفرنگی هم آن را میپزند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، اگر قصد دارید دلمه برگ مو بپزید بهتر است یک دسته از برگهای مو را بعد از شستن روی هم دستهکنید و با یک نخ شبیه بستهبندی جعبه شیرینی به آرامی ببندید. در قابلمهای مقداری آب و نمک را روی حرارتبگذارید تا بهجوش بیاید. برگهای بسته شده را درون آبجوش و نمک بگذارید. حرارت را کمکنید و بلافاصله بعد از تغییر رنگ (حدود ۲ تا ۳ دقیقه) بستههای برگ مو را از قابلمه خارجکنید و داخل آبکش بگذارید. اجازهدهید تا خوب آب برگها گرفته و سرد شود. این برگ مو هم برای پخت دلمه نوبرانه مناسب است و هم برای نگهداری طولانیمدت در فریزر.
بهتر است از نسبت ۴ به یک شوید و جعفری در پخت مواد داخلی دلمه استفادهکنید. اگر برگمو کم بود میتوانید دلمه بادمجان و فلفلدلمهای را هم به قابلمه اضافهکنید تا هم به غذایتان تنوعبدهید هم سلیقه اعضای خانواده را در پخت دلمه لحاظکنید.
وقتی دلمه را آمادهکردید بهتر است کف قابلمه را با چند برگ مو بپوشانید و بعد دلمهها را بچینید. همچنین میتوانید به جای آب از آب گوشت استفادهکنید. آب گوشت را به همراه کمی روغن و یک قاشق غذاخوری ماست ترکیبکنید و روی دلمههای چیدهشده بریزید. اضافهکردن ماست به این ترکیب باعثمیشود برگهای دلمه به اندازهای نازکشوند که حتی نیاز به جویدن هم نداشتهباشند.
اگر اهل امتحانکردن طعمهای جدید هستید، میتوانید از یک ترکیب ترش برای سس روی دلمه استفادهکنید. برای تهیه این سس از یک لیوان آبجوش، یک لیوان آبغوره، یک قاشق غذاخوری رب انار ملس، یک عدد عصاره مرغ یا گوشت و کمی روغن مایع استفادهکنید. این سس بیشتر در مناطق شمال غربی ایران و کشور ترکیه طرفدار دارد.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15267
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
بازدید:
962
ساعت:
8:08 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمهای
۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
2
ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
3
چگونه «دلمه» به نام آذربایجان ثبت شد؟
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
4
مواد غذایی کلاژنساز را بشناسید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
5
طرز تهیه محشی کوسا (دلمه کدو)
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
6
روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس
۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
7
چرا فلفلها برای سلامتی مفیدند
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
8
دستور پخت دلمه ماکارونی
۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
9
روش تهیه سس سالسا
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
10
روش تهیه دلمه کلم
۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری
کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...
رابطه گوشت قرمز و دیابت
نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...
كودك هنگام غذا خوردن نباید خسته باشد
والدین باید كودك را در فواصل زمانی منظم تغذیه كنند...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
انقلاب رنگی در صنایع غذایی
شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکیها بین بچهها و حتی بزرگترهاست. در میان انواع شکلاتها، آبنباتها، تافیها و دراژههای شکلاتی (اسمارتیزها) رنگهایی زندهتر و تندتر دارند و مصرفکننده را به این فكر میاندازند که نکند از مواد و رنگهای غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
از بین بردن چربی های شکم،باسن و ران
سلولیت اغلب در باسن و رانها و البته گاهی اوقات در بازوها و شکم جا خوش میکند. سلولیت لکۀ تاریک بدن زنان است.
رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها
لاغر شدن خوب است اما لاغر ماندن مهمتر است. بعضی از دخترهای جوان به محض اینکه چند کیلو لاغر میشوند و به اصطلاح به هدفشان میرسند بیخیال رژیم شده و به عادتهای قبلی خود بر میگردند. برای همین طولی هم نمیکشد که به وزن قبلی و شاید هم بیشتر میرسند. به این میگویند رژیم یویویی.
این ادویه مخدر را مصرف نکنید
خبرهای جدیدی در راه است. مواظب آنچه مصرف می کنید باشید. عنوان گیاهی هم در پی محصولات مختلف قابل اعتماد نیستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است