روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس


دلمه برنج غذایی جدید و خوشمزه است که به راحتی نیز تهیه می شود.

مواد لازم:

دو پیمانه پلوپز برنج
دو عدد تخم مرغ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه یک عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه و گوجه به میزان دلخواه
نمک٬ زردچوبه٬ فلفل و ادویه و روغن به دلخواه

 

مواد لازم برای سس (دلخواه):

نصف پیمانه رب انار
دو پیمانه آب

 

روش تهیه:

۱- دو پیمانه برنج را در قابلمه ریخته و نصف قابلمه را آب کنید و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. وقتی که به صورت شفته درآمد از روی حرارت بردارید و با گوشت‌کوب آن را له کنید. سپس دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید تا به شکل زیر درآید.

 

 

۲- پیاز و فلفل دلمه را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و سپس زردچوبه و گوجه و رب را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد.

 

 

۳- برنج را به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست خود صاف کنید و مقداری مایع گوشت را در وسط آن بگذارید و با برنج روی آن را بگیرید.

 

 

۴- سپس آن را در روغن گذاشته و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. دلمه برنج آماده است اما اگر با طعم ترش و شیرین میانه دارید می‌توانید سس را نیز تهیه کرده و بعد غذا را سرو کنید.

 

 

۵- رب انار را در آب حل می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید و پس از آن دلمه‌ها را داخل این محلول می‌چینیم تا پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه سس به خورد دلمه‌ها رود و پس از این مرحله٬ دلمه برنج آماده سرو است.

 

 

دستور از شهره محسنی نسب

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 8111 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير بازدید: 4961 ساعت: 9:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
6 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
7 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
8 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
9 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

  باورهای تغذیه‌ای/ آیا هسته‌ی سیب حاوی سیانور است؟ در این مطلب به بررسی این باورها و درست و غلط بودن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان آفت دهان با عسل محققان عربستانی، راهکار موثری برای درمان آفت ارائه داده اند.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
کاهش وزن با برداشتن چربی اضافی محققان آمریکایی با هشدار درباره برداشتن چربی‌های اضافی بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی و سلامتی تاکید کردند که برداشتن چربی‌ها فقط در شرایط خاصی جایز است.
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.