روش تهیه دلمه کلم


دلمه انواع مختلف دارد که شما می توانید دلمه کلم را به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم برای شش نفر

كلم برگ: یك عدد
پیاز: سه تا چهار عدد
سبزی دلمه خرد شده: یك پیمانه
گوشت چرخكــرده: 500 گــرم
برنج آبكش شده: یك و نیم پیمانه
لپه پخته شده: نصف پیمانه
سركه: 4/1 پیمانه
شكر: 4/1 پیمانه
نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
 

طرز تهیه

آب را در قابلمه بزرگی ریخته روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. قسمت سفت ساقه روی كلم را با چاقو جدا كنید. كلم را به صورت درسته در آب جوش قرار داده تا كمی بجوشد به كمك دو كفگیر برگ‌های كلم را دانه دانه جدا كنید. كمی كه ساقه برگ‌ها نرم شد از قابلمه در آورید به همین ترتیب تا انتها برگ‌ها را جدا كنید.

دو عدد از پیازها را سرخ كرده، گوشت را به آن اضافه می‌كنیم و تفت می‌دهیم. رب گوجه‌فرنگی را به آن افزوده و اجازه می‌دهیم تا سرخ شود. نمك، فلفل و زردچوبه را به اندازه دلخواه اضافه كرده، سپس برنج، لپه و سبزی را با این مواد مخلوط می‌كنیم. مواد فوق را داخل برگ كلم‌های پخته شده ریخته، می‌پیچیم و داخل قابلمه می‌گذاریم. در ظرفی جداگانه دو عدد پیاز دیگر را تفت داده و یك تا دو قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه می‌كنیم، سپس آب را می‌افزاییم، آب كه به جوش آمد، آن را روی دلمه‌ها می‌ریزیم. آب دلمه باید اندازه‌‌ای باشد كه كمی روی دلمه‌‌ها را بپوشاند، در اواخر پخت شكر را در یك لیوان آب حل كرده و به همراه سركه به دلمه‌ها اضافه می‌‌كنیم.
 

نکات
میتوانید از همین مواد داخل یك لایه پیاز ریخته و همراه كلم سرو كنید.
سبزی دلمه شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخان و نعنا است.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7224 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور بازدید: 4813 ساعت: 1:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
2 پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمه‌ای ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
3 ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
4 چگونه «دلمه» به نام آذربایجان ثبت شد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5 مواد غذایی کلاژن‌ساز را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
6 طرز تهیه محشی کوسا (دلمه کدو) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
7 روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
9 دستور پخت دلمه ماکارونی ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
10 روش تهیه سس سالسا ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

  آبمیوه‌های خیابانی باعث مسمومیت کودکان می‌شوند رئیس بخش گوارش مرکز طبی کودکان گفت: بیشتر کودکانی ...

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
درمان عفونت‌ و سینوزیت با دود «عنبر نسارا» پایگاه خبری لقمه: در مطلب پیش رو درباره خواص «عنبر نسارا» برای مقابله با عفونت های شدید و درمان سرماخوردگی و سینوزیت می خوانید.
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.