چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن واردکنندگان برنج از تلاش اعضای این انجمن در مسیر حفظ آرامش بازار دومین کالای اساسی کشور خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، ایران یکی از قطب‌های تولید برنج بوده و به لحاظ کیفیت و طعم زبانزد بازار جهانی است. افزایش تولید بدون بازار سبب هرز رفتن و ضایع شدن محصولات می‌شود. سال گذشته به دلیل افزایش قیمت برنج داخلی بازار آن دچار افت شد و تقریباً ۵۰ درصد محصول دپو شد. واردات برنج‌های ارزان قیمت از تایوان و تایلند بازار برنج ایرانی را راکد کرد.

 
دولت برای مدیریت این وضعیت بحرانی به نهادهای متولی تاکید به خرید برنج‌های مازاد برنج کاران کرد. در ادامه با همکاری واردکنندگان قرار شد بخشی از محصولات داخلی از سوی آنها خریداری شود.
 
کریم اخوان، رئیس انجمن واردکنندگان برنج با اشاره به نقش اعضای انجمن واردکنندگان برنج در بازار این کالا گفت: بر اساس آمار رسمی گمرک در سال ١٤٠١ سهم اعضای انجمن واردکنندگان در تأمین برنج وارداتی بخش خصوصی حدود ٧١ درصد؜ بود و سایر واردکنندگان غیر عضو در حدود ٢٩ درصد؜ بازار را تأمین کردند. بر این اساس انجمن واردکنندگان با مجموع ٩٣ عضو مهم‌ترین تشکل بخش خصوصی کشور در کنترل بازار برنج به شمار می‌رود و همواره به مسؤولیت خود در این حوزه پایبند است.
 
اخوان اضافه کرد: در سال جاری و با توجه به ممنوعیت واردات در فصل برداشت و بر این اساس که بسیاری از اعضای انجمن در حوزه برنج داخلی نیز تجربه و سابقه فعالیت داشته‌اند مطابق نیاز کشور و فضای حاکم بر بازار، خصوصاً شرایط محصول کشاورزان شمال کشور به این حوزه ورود کرده و با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، اداره کل استان مازندران و کشاورزان، خرید برنج ایرانی در دستور کار انجمن قرار گرفت تا به این ترتیب کمک به کنترل و تنظیم بازار نیز در بخش برنج داخلی در دستور کار قرار گیرد.
 
رئیس انجمن واردکنندگان برنج اظهار کرد: آنچه مسلم است حوزه توزیع و مصرف برنج داخلی و خارجی کاملاً تفکیک شده و در مناطق مختلف کشور بر اساس ذائقه مصرف کننده متفاوت است. انجمن تلاش می‌کند به وظیفه اصلی خود در راستای کمک به حفظ امنیت غذایی همچنین تأمین دومین کالای اساسی کشور در مسیر آرامش بازار عمل کند و در همین راستا اعضای انجمن با استفاده از ظرفیت‌های موجود فعالیت خود را در حوزه واردات همچنین در مقاطع خاص حمایت از برنج داخلی ادامه می‌دهند تا بازار داخل بدون مشکل تأمین باشد.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15379 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر بازدید: 870 ساعت: 1:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
10 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی موجود در آن می‌کاهد بهتر است افراد در صورت تمایل به سرخ كردن سبزیجات، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
گیاهان خطرناک برای زنان باردار یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.