صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری / قدیمی ترین شیرینی فروشی تهران
گزارش تصویری / قدیمی ترین شیرینی فروشی تهران
وقتی صحبت از قدیمی ترین قنادی های تهران میشود نام قنادی بهار که تاسیس آن به سال 1317 میرسد توجه همه را به خود جلب می کند این قنادی در محله سرچشمه تهران قرار دارد.
عکس/ علی محرابی
نقل از :مهر
کد:
2146
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۲۶ آبان
بازدید:
7640
ساعت:
3:32 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
2
همهچیز درباره آیین «خدیر» جشن زمستانی اردبیل و غذاهای آن
۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
3
خاصیت نوشیدن شیر داغ قبل از خواب
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
4
علت پلمپ شدن شیرینی فرانسه
۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
5
توصیههای تغذیهای شب یلدا
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
6
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7
جلبک های سبز و مفید چه نقشی در سلامت ما دارند؟
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
8
کندوی عظیم عسل در سقف حمام خانه قدیمی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9
تجربهای فراموشنشدنی با غذا خوردن در لیسبون
۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
10
احتمال جایگزینی مدل جامع آبخیزداری با مدلهای قدیمی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
11
شیرین بیان،گیاهی با شیرینی و حلاوت صادرات/ظرفیتی مستعد که نیازمند توجه هرچه بیشتر است
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
نظرات
pedram
salam khaste nabashid gozareshe besyar jalebi bod.
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خوردن در حین راه رفتن سبب افزایش وزن و چاقی میشود
خوردن در حین حرکت و راه رفتن می تواند منجر به افزا...
بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ!
چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...
بیخوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایشمیدهد
محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل
پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه میتواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن میتواند تجربه بینظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
ماهیان دریایی سالمترند یا پرورشی؟!
در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستمهای تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آبها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرفکنندگان به ماهیان پرورشی است.
آرتروز را با تغذیه کنترل کنید
میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.
مهندس کامپیوتر غاز چران
پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است