صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری / کارگاه سنتی پخت نیشکر
گزارش تصویری / کارگاه سنتی پخت نیشکر
نیشکر در کارگاههای سنتی فراوری شده و علاوه بر شکر دوشاب نیز از آن گرفته می شود. شکر حاصل از آن به رنگ قهوه ای یا به زبان محلی سیاه شکر، خواص زیادی دارد که از آن جمله می توان به رفع خستگی مزمن، پاک کننده ضایعات کبدی، رفع گرمی دهان و زبان و التهابات لثه اشاره کرد. همچنین برای درمان فاویسم، کم خونی یرقان داخلی و عصبی بسیار مفید می باشد.
کد:
2770
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
بازدید:
3723
ساعت:
10:33 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد
۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
2
قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
3
۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد
۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
4
برداشت نیشکر در خوزستان آغاز شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
5
تحقیق و تفحص از شرکت های نیشکر خوزستان و کارون رسما کلید خورد
۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
6
مصرف نیشکر بیخوابی ناشی از استرس را کاهش می دهد
۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
7
معاون وزیر کشاورزی: باید پنج کارخانه جدید قند و شکر ساخت
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
8
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک!
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
9
تامین بیش از 60 درصد نیاز شکر از تولید داخل
۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان
10
بهترین و بدترین شکلات را بشناسید
۱۳۹۲ پنج شنبه ۶ تير
11
انواع سرکه و خواص آنها
۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد
نظرات
نيلوفر چوخاچيان
با سلام و آرزوی موفقيت روز افرون شما لقمه ای های عزيز، جای آن است كه بابت تمامی اين مطالب مفيدتان قدردانی به عمل آرم،درود بر زحمات شما گراميقدران... انتظار مطالب جديد و سنتی و طبيعی ايران زمينمان را خواهيم كشيد؛ بی صبرانه.
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟
رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجهفرنگی با سبزی خی...
نسخه طب سنتی برای دیابتیها
یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...
مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد
پژوهشگران میگویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
غذاهای مرگ آور، مهمان سفره ایرانی ها
«شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانیها صدها سال قبل، برای لزوم قناعتورزی تکرار کردهایم، اما این روزها دیگر نه فقط مهم است شما چه میخورید، بلکه این که شما چه چیزی نمیخورید، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
کاربردهای دیگر روغن زیتون در خانه
همیشه یک بطری روغن زیتون در آشپزخانه موجود است که معمولا برای سالاد و پخت و پز استفاده میشود با این حال روغن زیتون را میتوان در موقعیتهای مختلف و برای امور مختلف دیگری نیز استفاده کرد.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟
پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟
افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است