صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری / کارگاه سنتی پخت نیشکر
گزارش تصویری / کارگاه سنتی پخت نیشکر
نیشکر در کارگاههای سنتی فراوری شده و علاوه بر شکر دوشاب نیز از آن گرفته می شود. شکر حاصل از آن به رنگ قهوه ای یا به زبان محلی سیاه شکر، خواص زیادی دارد که از آن جمله می توان به رفع خستگی مزمن، پاک کننده ضایعات کبدی، رفع گرمی دهان و زبان و التهابات لثه اشاره کرد. همچنین برای درمان فاویسم، کم خونی یرقان داخلی و عصبی بسیار مفید می باشد.
کد:
2770
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
بازدید:
3786
ساعت:
10:33 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد
۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
2
قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
3
۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد
۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
4
برداشت نیشکر در خوزستان آغاز شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
5
تحقیق و تفحص از شرکت های نیشکر خوزستان و کارون رسما کلید خورد
۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
6
مصرف نیشکر بیخوابی ناشی از استرس را کاهش می دهد
۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
7
معاون وزیر کشاورزی: باید پنج کارخانه جدید قند و شکر ساخت
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
8
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک!
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
9
تامین بیش از 60 درصد نیاز شکر از تولید داخل
۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان
10
بهترین و بدترین شکلات را بشناسید
۱۳۹۲ پنج شنبه ۶ تير
11
انواع سرکه و خواص آنها
۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد
نظرات
نيلوفر چوخاچيان
با سلام و آرزوی موفقيت روز افرون شما لقمه ای های عزيز، جای آن است كه بابت تمامی اين مطالب مفيدتان قدردانی به عمل آرم،درود بر زحمات شما گراميقدران... انتظار مطالب جديد و سنتی و طبيعی ايران زمينمان را خواهيم كشيد؛ بی صبرانه.
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تدابیر غذایی در فصل زمستان
هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...
روش های طبیعی برای دفع سنگ کلیه
یکی از دردناکترین علتهای مراجعه به بیمارستانها ...
میوه های مفید برای پوست و بدن کدامند؟
یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه از میان مواد غذای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر
پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالشهای پیشروی زیست محیطی است و آسیبهای خود را با تهدید سلامت انسانها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت میکشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
رمضان شیرین برای بیماران قندی
همه ما میتوانیم از این فرصت در وجوه مختلف زندگی بهره بگیریم و به یقین یكی از این موارد كه بر آن تاكید هم شده، توجه به سلامت جسم است. دیابتیها نیز یكی از گروههایی هستند كه باید به این مساله توجه داشته باشند. پس لازم است پیش از آغاز ماه رمضان و روزهداری ضمن مشورت با پزشك خود، نكات خاصی را نیز رعایت كنند.
آبلیموهای بینام و نشان و قیمتهای بیسر و سامان
علیرغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاکسازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیموهای بینام و نشان زیادی در بازار به چشم میخورند.
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟
یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه میشود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوههای طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر میتوانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است