صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
روش تهیه پنیر ماکارونی توپی شکل
روش تهیه پنیر ماکارونی توپی شکل
پنیر ماکارونی توپی شکل را به راحتی در منزل برای همه بخصوص کودکان تهیه کرده و با سس قرمز یا سفید میل کنید.
مواد لازم برای 10- 8 نفر:
ماکارونی فرمدار: نیم کیلوگرم
کره بدون نمک: 2 قاشق غذاخوری
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر گرم: 2 پیمانه به علاوه 2 قاشق غذاخوری برای صیقل دادن با تخممرغ
پنیر چدار رنده شده: نیم کیلوگرم
پنیر گودای رنده شده: نیم کیلوگرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
پودر سوخاری: 3 پیمانه
روغن سبزیجات: برای سرخ کردن
سس آلفردو هنگام سرو کردن
طرز تهیه:
• ماکارونی را درون آب جوش به مدت 10 دقیقه حرارت داده سپس درون آبکش ریخته و کنار بگذارید.
• درون قابلمهای کره را ذوب کرده سپس آرد را درون آن بپاشید و مدت دو دقیقه آن را هم بزنید. شیر گرم را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده و حدود دو دقیقه آن را حرارت داده تا سس غلیظی بدست آید سپس آن را از روی حرارت بردارید.
پنیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا نرم و ذوب شود. نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید. سس پنیر را به ماکارونی اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید.پنیر و ماکارونی را درون تابه کم عمقی ریخته و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
• پنیر ماکارونیهای خنک شده را به شکل توپهای کوچکی درآورده و آنها را درون یک سینی که از قبل کاغذ روغنی درون آن قرار دادهاید با فاصله از هم بچینید و طی شب آنها را درون فریزر قرار دهید.
• تخممرغها را با 2 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و درون ظرف کم عمقی بریزید. پودر سوخاری را درون ظرف کم عمق دیگری بریزید. توپهای پنیر و ماکارونی را از درون فریزر خارج کنید.
توپهای یخزده را ابتدا درون مخلوط تخممرغ سپس درون پودر سوخاری بغلطانید.توپها را دوباره درون فریزر قرار داده تا آماده سرخ کردن آنها شوید.
• سرخ کن را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید و توپهای پنیر و ماکارونی را تا زمانی که درون آنها پخته و رویشان طلایی رنگ شوند درون روغن سرخ کنید.
• توپهای طلایی رنگ را تا سرد نشده همراه با سس آلفردو میل کنید.
ترجمه: شهره فرجی
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
3294
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
بازدید:
5096
ساعت:
9:53 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2
تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
3
تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزهگر
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
4
طرز تهیه بیسکویت پنیری
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
5
ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
6
نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
7
پاستای هویج و پنیر ریکوتا
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8
آب ماست به جای شیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9
طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10
بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
11
طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کاهش سکته با موز
محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...
بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزیها
شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...
میکروبهای مولد مسمومیت غذایی کدامند؟
غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن میشود میتواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمکسود هم باعث ایجاد مواد سرطانزا میشود.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده، پودر و... امکانپذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که بهطور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
قرصهای لاغری واقعا معجزه میكنند؟
این روزها بیشترین معضل بسیاری از افراد مسئله چاقی است، بعضی از افراد ترجیح میدهند به جای تلاش برای بهتر زندگیكردن و از راههای منطقی به نتیجه رسیدن ره صد ساله را یك شبه طی كنند و هستند كسانی كه از این افراد به راحتی سوءاستفاده میكنند اما برای سود بیشتر آنها اجازه ندهید تا از شما سوءاستفاده شود.
کاهش احساس گرسنگی با ورزش
متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند که برخلاف یک باور غلط عمومی ورزش کردن نه تنها باعث افزایش اشتها نمیشود بلکه همچنین میتواند احساس گرسنگی را سرکوب کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است