رفع خستگی‌های خانه تکانی با این مواد غذایی


نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که پروبیوتیک ها میزان اسید آمینه‌ی تریپتوفان مغز را افزایش داده و با خستگی و کسالت مقابله می‌کند.

به گزارش لقمه، کارهای خانه تکانی خسته‌تان کرده است؟ مدام این در و آن در می‌زنید تا مایحتاج خود یا فرزندانتان را برای سال جدید آماده کنید؟ از سرکار که برمی گردید نای تکان خوردن ندارید؟ کلاً احساس خستگی رهایتان نمی‌کند؟ باید بدانید برخی از مواد غذایی به مرور انرژی زیادی آزاد می‌کنند و شما مدت زمان بیشتری پرانرژی و با نشاط خواهید بود. برای اینکه خستگی این روزها را از تن به در کنید این پنج ماده‌ی غذایی را دریابید. با ما همراه باشید.


بفرمایید ماست

ماست به سرعت هضم می‌شود و برای همین هم کمی بعد از مصرف ماست انرژی خوبی تولید می‌شود و به این ترتیب خیلی زود خستگی از شما دور می‌شود. باید بدانید که ماست حاوی پروتئین است و به همین دلیل هم انرژی که از مصرف آن تولید می‌شود طولانی مدت است. توجه داشته باشید ماست یونانی (نوعی ماست غلیظ) دو برابر بیشتر از ماست‌های معمولی پروتئین دارد. برای همین هم انرژی بیشتری تولید می‌کند.

پروبیوتیک های موجود در ماست‌ها هم باکتری‌های آسیب رسان را خنثی کرده و هم به هضم بهتر غذا کمک زیادی می‌کند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که پروبیوتیک ها میزان اسید آمینه‌ی تریپتوفان مغز را افزایش داده و با خستگی و کسالت مقابله می‌کند.


بلغور جو دو سر فوق‌العاده است

فرنی جو دو سر خواص زیادی برای مقابله با خستگی دارد. بلغور جو دو سر باعث می‌شود که قند خون در حالت نرمالی قرار بگیرد. این خاصیت برای افرادی که از دیابت رنج می‌برند بسیار مفید است. علاوه بر این فرنی جو دو سر برای سلامت دستگاه گوارشی نیز خوب است.

باید بدانید که بلغور جو دو سر سرشار از فیبرهای غذایی است که باعث ایجاد احساس سیری طولانی مدتی می‌شود. از این گذشته این ماده‌ی غذایی حاوی میزان قابل توجهی منیزیم، پروتئین، ویتامین B1 و فسفر می‌باشد. خوشبختانه این مواد مغذی نیز سطح انرژی را بالا برده و با خستگی مقابله می‌کند. البته باید بدانید که فرنی جودو سر شاخص گلیسمی نیز دارد اما خواص آن بیشتر از ضرر آن است.


به به آجیل

دانه‌ها و مغزهای روغنی سرشار از پروتئین و امگا 3 سالم می‌باشند. خواص آجیل به همین جا ختم نمی‌شود. این دانه‌های روغنی سرشار از منگنز، منیزیم، فسفر، آهن، مس، ویتامین B1، B2، B5 و B6 و همچنین تریپتوفان هستند. این مواد مغذی نقش مهمی در تولید انرژی بدن دارند و به مقابله با خستگی و کسالت کمک زیادی می‌کنند.

نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که اسیدهای چرب امگا 3 باعث بهبود خلق و خو شده و به خوش اندام شدن کمک زیادی می‌کند. یعنی اینکه چاقی را از شما دور می‌کند. به خاطر اینکه این اسیدهای چرب احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کنند.

برای اینکه از مواد مغذی موجود در دانه‌ها و مغزهای روغنی استفاده بیشتری ببرید سعی کنید آجیل‌های خام میل کنید.


اسفناج: همان غذای مورد علاقه‌ی ملوان زبل

اسفناج یک سبزی فوق‌العاده برای تمام فصول است. این سبزی پرطرفدار سرشار از آهن و همچنین حاوی منیزیم، پتاسیم، ویتامین B و C می‌باشد که میزان انرژی را به طور طبیعی بالا می‌برند. منیزیم یکی از ترکیبات مورد نیاز بدن است که باعث هضم بهتر غذا شده و انرژی زیادی تولید می‌کند.

البته باید بدانید که منیزیم نیز مانند پتاسیم برای اعصاب و عضلات مفید است و باعث بهبود عملکرد این اعضا می‌شود.


لوبیاها را دریابید

لوبیا انواع و اقسام مختلفی دارد. همه‌ی لوبیاها کمابیش حاوی چربی‌ها، فیبرها، گلوسیدها و پروتئین هستند. برای همین هم لوبیا یک ماده‌ی غذایی شایسته برای مقابله با خستگی و کسالت محسوب می‌شود. لوبیاها شاخص گلیسمی پایینی دارند یعنی میزان قند خون را بالا نمی‌برند و همچنین سرشار از پتاسیم، منیزیم، فسفر، مس، آهن و تریپتوفان می‌باشند. تمام این ترکیبات برای تولید انرژی و شادابی لازم و ضروری‌اند.

پروتئین‌ها و فیبرهای غذایی برای تنظیم میزان قند خون لازم هستند و از افزایش ناگهانی قند خون و همچنین افت انرژی جلوگیری می‌کنند.

پروتئین‌ها انرژی طولانی مدتی ایجاد می‌کنند و نمی‌گذارند زود تسلیم خستگی شوید. فیبرها برای سلامت دستگاه گوارش مفیدند و از ابتلا به یبوست نیز پیشگیری می‌کنند. بهتر است خودتان لوبیا پخته را به غذاهایتان اضافه کنید و تا جایی که می‌توانید از مصرف کنسرو خودداری کنید.


نقل از :تبیان

کد: 3534 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند بازدید: 3988 ساعت: 2:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
7 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
9 واریز ۴۵۰۰ میلیارد تومان به حساب داروخانه‌ها ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
10 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟