روش تهیه کیک آناناس حلقه‌ای


برای تهیه این کیک از آناناس‌های حلقه‌ای کنسرو شده استفاده کنید.


مواد لازم برای 12 نفر:

کره: نصف پیمانه

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

12 حلقه آناناس موجود در آب آناناس

آرد: 2 پیمانه

بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

جوز هندی: نصف قاشق چای‌خوری

کره نرم شده: نصف پیمانه

شکر: نصف پیمانه

شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: 2 عدد

شیر: نصف پیمانه

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

خامه زده و شیرین شده: مقداری برای تزیین



روش تهیه:

• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. درون ظرف پخت و دیواره‌های آن را چرب کرده و درون آن کاغذ شیرینی قرار دهید و ظرف را کنار بگذارید.

• برای رویه آناناس، نصف پیمانه کره را درون قابلمه متوسطی روی حرارت کم ذوب کنید. یک پیمانه شکر قهوه‌ای به ظرف اضافه کنید و بگذارید بجوشد در این میان مرتب آن را هم بزنید. مخلوط را درون ظرف پخت از قبل آماده شده بریزید.

• حلقه‌های آناناس را از درون آب آناناس کنسرو شده بیرون آورده و نصف پیمانه آب آناناس را نیز نگه ‌دارید.

• 12 حلقه آناناس را در ته ظرف بچینید.

• درون کاسه‌ای متوسط آرد، بیکینگ پودر، نمک و جوز هندی را مخلوط کنید.

• درون کاسه‌ای بزرگ، کره نرم شده، نصف پیمانه شکر، و نصف پیمانه شکر قهوه‌ای را با همزن برقی خوب با هم مخلوط کنید.سپس تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. همزن را روی سرعت کم قرار داده و نیمی از مخلوط آرد را به ظرف اضافه کرده و نصف پیمانه آب آناناس و نصف پیمانه شیر را به مخلوط اضافه کنید و خوب آن‌ها را هم بزنید.

• وانیل و مابقی مخلوط آرد را نیز به مخلوط فوق اضافه کرده، خوب هم بزنید.

• مایه آماده شده را به دقت روی حلقه‌های آناناس بریزید و ظرف را درون فر به مدت 40- 35 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون کیک فرو کرده و تمیز بیرون آید حرارت دهید.

• ظرف را به مدت 10 دقیقه روی صفحه‌ای مشبک قرار داده تا کمی خنک شود. (اگر کیک را خیلی زود برگردانید ممکن است حلقه‌های آناناس ته ظرف بچسبند). سینی مورد نظر را روی ظرف حاوی کیک قرار داده و به دقت آن را برگردانید (اگر چند حلقه آناناس نیز در ته ظرف باقی ماند خیلی آرام و با دقت آن‌ها را برداشته و روی کیک قرار دهید.

• روی کیک‌ها را با خامه زده شده تزیین کرده و تا سرد نشده آن‌ها را میل کنید.


نقل از :همشهری

کد: 3687 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 4970 ساعت: 11:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مرکبات برای مقابله با بیماری‌های مزمن کلاً میوه‌های پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...

  راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن پهنای مناسب و پرپشت و خوش فرم تأثیر زیادی در آراست...

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها چه کسی فکرش را می‌کند؟ این پنج اشتباه رایج می‌تواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟