طرز تهیه کباب کوبیده مرغ به شیوه اصیل ایرانی


کباب کوبیده مرغ نیز همچون کوبیده گوشت قرمز خوشمزه است و طرفداران بسیاری دارد.

به گزارش لقمه، از آنجایی که کباب کوبیده بسیار مورد علاقه مردم ایران است، می توان به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز برای تهیه کباب کوبیده نیز استفاده کرد.

مواد اولیه:

سینه‌مرغ و پیاز یك عدد
فلفل دلمه‌ای سبز نصف عدد
آرد سویا دو قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده یك قاشق مرباخوری
آبلیمو به میزان لازم
كره، نمك و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

سینه‌مرغ را چرخ می‌كنیم. پیاز را رنده كرده آب آن را می‌گیریم و با گوشت مخلوط می‌كنیم. فلفل دلمه‌ای را ساطوری كرده به همراه نمك، فلفل و زنجبیل به گوشت افزوده و ورز می‌دهیم. مقدار كمی از زعفران دم كرده و آرد سویا را نیز می‌افزاییم و مجددا به ورز دادن ادامه می‌دهیم. مواد را داخل یخچال به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود.

شیوه اول پخت: روش اول پخت این کباب به دلیل اینکه گوشت مرغ نرم و حساس است، کمی مشکل است. برای کباب کردن این نوع کوبیده، برای کسی که قلق کباب کردن را می داند مشکلی ندارد، اما باید احتیاط کنید و حواس تان را جمع کنید که ذغال داغ آن را به سرعت نسوزاند.

شیوه دوم پخت: قسمت گریل فر را روشن می‌‌كنیم تا داخل فر گرم شود، سپس درون سینی فر فویل كشیده و گوشت را روی آن پهن می‌كنیم تا صاف و یك‌دست شود. با كمك قلم‌مو روی مواد زعفران مالیده و با كاردك روی گوشت خطوطی را به شكل دلخواه ایجاد می‌كنیم. البته قبل از این‌كه سینی را داخل فر بگذاریم كره را تكه‌تكه كرده و روی مواد قرار می‌دهیم. سینی را در بالاترین طبقه فر به مدت 15 دقیقه می‌‌گذاریم.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 4352 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير بازدید: 25480 ساعت: 10:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 غذای محبوب ناصر‌الدین‌ شاه چه بود؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
3 درمان خانگی مسمومیت غذایی/ چه زمانی مسمومیت زیاد می‌شود ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
4 کتلت گوشت کوبیده را این گونه تهیه کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
5 سالاد الویه و کباب کوبیده مناسب سفر نیستند ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
6 آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
7 روش تهیه کباب خلیج فارس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
8 نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ آبان
9 نكاتی برای پخت کباب کوبیده ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۶ مهر
10 آیا مصرف گوشت قرمز برای بیماران قلبی خطرناک است؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر


نظرات


حسین

خیلی جا لب است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اشتباهاتی که هنگام صبحانه خوردن انجام می دهیم بیشتر افراد صبحانه را صرفاً به این دلیل حذف می‌کنن...

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

  غذاهای ضد سرماخوردگی همان طور که می‌دانید رژیم غذایی و سبک زندگی در ابت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور می‌توان پوست را ویتامینه کنیم؟ خیلی‌ها تصور می‌کنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی می‌شود که البته در بسیاری موارد همین‌طور است اما نه‌ همیشه! خیلی‌ها هم فکر می‌کنند مشکل از پوست چرب‌شان و لوازم آرایشی است که استفاده می‌کنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه این‌طور نیست.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
نشانه‌های فقر آهن/ قلبتان می‌کوبد؟ پریود سنگین دارید؟ فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات غذایی در دنیاست و زنان بیش از همه در خطر هستند. آهن برای تولید هموگلوبین نقش مهمی دارد.