سالاد الویه و کباب کوبیده مناسب سفر نیستند


رئیس مرکز بین‌المللی طب مسافرتی ایران به تبیین توصیه‌هایی پیرامون تغذیه در ایام سفرهای نوروزی پرداخت و بر ضرورت بازرسی مرتب و دقیق از مراکز عرضه غذا در جاده‌ها و پلمپ رستوران‌های متخلف توسط وزارت بهداشت تاکید کرد.

به گزارش لقمه، دکتر مرتضی ایزدی در گفت‌وگویی، درباره نحوه تهیه غذا در طول سفر اظهار کرد: سعی کنید از غذاهای ساده که از یک ماده غذایی تشکیل شده‌اند، استفاده کنید.

وی افزود: هیچ گاه غذایی مرکب از چندین ماده غذایی مانند سالاد الویه که حاوی سیب‌زمینی، خیار شور، تخم‌مرغ، سس و غیره یا کباب کوبیده را برای سفر توصیه نمی‌کنیم.

رئیس مرکز بین‌المللی طب مسافرتی ایران با اشاره به اینکه غذا باید در ظروف بهداشتی که درجه حرارت را حفظ می‌کنند نگه‌داری شود، عنوان کرد: بعد از حدود دو ساعت هر ماده غذایی می‌تواند محل تجمع میکروب‌ها شده و ایجاد بیماری کند.

ایزدی افزود: اگر قصد صرف غذا در رستوران‌های بین راهی را دارید دقت کنید که حتما این مکان‌ها تحت نظارت وزارت بهداشت بوده و مهر تاییدیه آن را داشته باشند. در این صورت نیز توصیه ما مصرف غذاهای ساده است.

وی با بیان اینکه مصرف میوه و سبزی در طول سفر مناسب است، اظهار کرد: با این وجود در رستوران‌ها از مصرف سبزیجات پرهیز کنید زیرا احتمال اینکه خوب شسته نشده باشند وجود دارد.

وی با تاکید بر ضرورت بازرسی مرتب و دقیق از مراکز عرضه غذا در جاده‌ها و پلمپ رستوران‌های متخلف از سوی وزارت بهداشت، گفت: با جان مردم نمی‌شود شوخی کرد و ارائه خدمات باید به نحو احسن انجام شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌اله (عج) همچنین توصیه کرد که خانواده‌ها در طول سفرهای نوروزی به اندازه مصرف یک وعده خود غذا بپزند، زیرا گرم کردن مجدد غذاهایی چون برنج پخته ممکن است باعث ابتلای افراد به بیماری‌های ویروسی، اسهال و استفراغ شود.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6415 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين بازدید: 4231 ساعت: 2:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11 سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، س...

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از افزایش وزن مجدد چه كار كنیم؟ معمولا پس از اینكه موفق می‌شویم وزن خود را چند كیلویی كم كنیم، فقط این وضعیت و جلوگیری از اضافه وزن مجدد كار دشوارتری به نظر می‌رسد.
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.