صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
بورک
سمبوسه ترکیهای؛
بورک
ترکیهایها مدلی سمبوسه دارند که به جای نان با خمیر خاصی به نام یوفکا آن را میپیچند و بورک نام دارد.
لقمه:
ترکیهایها یک مدل سمبوسه دارند که به جای نان با خمیر خاصی به نام یوفکا آن را میپیچند. این غذا را بورک مینامند. آنها در واقع مایه ماکارونی را داخل خمیر پیچیده و در روغن یا فر سرخ میکنند که البته پخت آن با فر بسیار سالمتر است.
مواد لازم
12 برگ مثلثی خمیر یوفکا
300 گرم گوشت چرخ کرده
250 گرم قارچ
2 عدد فلفل دلمهای رنگی
100 گرم پنیر پیتزا رنده شده
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد تخم مرغ
3 /1پیمانه شیر
3 /1پیمانه روغن
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 /1 قاشق مرباخوری آویشن
1 قاشق مرباخوری زیره آسیاب شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
مقداری تخم خرفه
یا کنجد برای روی نانها
1 پیاز را پوست کنده، شسته و نگینی خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن ریخته، روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیازها را در روغن داغ ریخته، تفت دهید. وقتی پیازها خوب طلایی و برشته شدند، گوشت چرخ کرده را به آنها افزوده و با قاشق از هم باز کرده و سرخ کنید. ادویهجات (نمک، فلفل، آویشن و زیره) را هم به گوشت بیفزایید تا گوشت حین سرخ شدن مزهدار شود.
2 قارچها را شسته، ورقهای یا نگینی (به دلخواه) خرد کنید. وقتی گوشت سرخ شد، قارچها را هم اضافه کرده، تفت دهید. حالا نوبت رب گوجه فرنگی است که با مواد مخلوط شود.
فلفلهای دلمهای را شسته، تخمهای داخلشان را بیرون بیاورید و آنها را نگینی خرد کنید.
3 تخممرغ را شکسته، زرده و سفیده آن را از هم جدا کرده و در ظرفهای جداگانه بریزید.
به سفیده تخم مرغ، شیر و روغن اضافه کرده و با چنگال خوب هم بزنید. خمیرهای مثلثی یوفکارا را روی سطح صافی بچینید. این مخلوط را با قلمموی مخصوص آشپزی روی خمیرهای یوفکا بمالید.
4 حالا با قاشق مقداری از مایه گوشت را برداشته، روی قسمت پهن خمیر (قاعده مثلث) بریزید.
روی مایه گوشت کمی فلفل دلمهای نگینی شده و مقداری پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
از همان قسمتی که مواد را ریختهاید (قسمت پهن یا قاعده مثلث) نان را از سطح جدا کرده و به آرامی به شکل لوله جمع کنید؛ طوری که قسمت نوک مثلث روی رول قرار بگیرد.
5 زرده تخممرغ را با چنگال خوب بزنید و بعد با قلمموی آشپزی روی نانهای بورک آماده شده بمالید و روی این لایه چسبناک را کنجد یا تخم خرفه بپاشید. فر را هم روشن کنید تا با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شود.
6 بورکهای آماده شده را روی سینی فر بچینید. بعد از گرم شدن فر، سینی را در طبقه وسط قرار دهید و مدت حدود یک ربع تا 20 دقیقه صبر کنید تا روی نانها طلایی شود. البته اگر زودتر از این زمان هم روی نانها طلایی و برشته شد میتوانید فر را خاموش کنید.
یهجور دیگه
بورکهای آماده را میتوانید در روغن هم سرخ کنید که البته پخت در فر سلامتتر است.
از کجا بخریم؟
یوفکا نان مخصوص کشور ترکیه است.
خمیر یوفکا به صورت مثلث یا دایره در بازار (مغازههای لوازم قنادی و سوپرمارکتهای بزرگ) موجود است. برای این غذا به خمیرهای مثلثی احتیاج دارید.
بهارک مبینی
نقل از :آشپزی مثبت/شماره 7
کد:
453
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۳ آبان
بازدید:
21102
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
2
کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها
۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
3
آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر امری مهم است
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
4
برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟
۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
5
پالم از لبنیات و مواد لبنی حذف شد/راهکاری برای کاهش نمک نان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
6
آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
7
پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
8
چیکن کورن داگ با سس باربیکیو
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
9
توقف گُرگرفتگی و علائم یائسگی با مصرف عصاره شبدر قرمز
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
10
آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
11
سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
نظرات
Tanaz
Ba Salam lotfan ba khamir yofca ghazahaye bishtary amazes dahid ba tashakor
Tanaz
Salm man az khamir yufca estefadeh kardam khily kHamire tordo nazoky ast va kheily zood khoshk mishavad karkardan ba an khily sakht ast lot fan tarze tahiye shiriny va baklava ra ham amozesh dahid ba Tasha kor. Tanaz
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی
علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...
هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد
معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
باکتریهای روده و ارتباط با چاقی و دیابت
پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.
دست اندازهای جاده لاغری
بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میانوعدههای پر کالری، شیرینیها و نوشیدنیهای چاقکننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
مضرترین خوراکیها برای دندانها، لثه، زبان و فک
این چیزها را هرگز به دهان نبرید.
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن
بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است