صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دانه ای که برای لاغری معجزه می کند
صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟
چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار میکنید؟
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
بورک
سمبوسه ترکیهای؛
بورک
ترکیهایها مدلی سمبوسه دارند که به جای نان با خمیر خاصی به نام یوفکا آن را میپیچند و بورک نام دارد.
لقمه:
ترکیهایها یک مدل سمبوسه دارند که به جای نان با خمیر خاصی به نام یوفکا آن را میپیچند. این غذا را بورک مینامند. آنها در واقع مایه ماکارونی را داخل خمیر پیچیده و در روغن یا فر سرخ میکنند که البته پخت آن با فر بسیار سالمتر است.
مواد لازم
12 برگ مثلثی خمیر یوفکا
300 گرم گوشت چرخ کرده
250 گرم قارچ
2 عدد فلفل دلمهای رنگی
100 گرم پنیر پیتزا رنده شده
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد تخم مرغ
3 /1پیمانه شیر
3 /1پیمانه روغن
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 /1 قاشق مرباخوری آویشن
1 قاشق مرباخوری زیره آسیاب شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
مقداری تخم خرفه
یا کنجد برای روی نانها
1 پیاز را پوست کنده، شسته و نگینی خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن ریخته، روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیازها را در روغن داغ ریخته، تفت دهید. وقتی پیازها خوب طلایی و برشته شدند، گوشت چرخ کرده را به آنها افزوده و با قاشق از هم باز کرده و سرخ کنید. ادویهجات (نمک، فلفل، آویشن و زیره) را هم به گوشت بیفزایید تا گوشت حین سرخ شدن مزهدار شود.
2 قارچها را شسته، ورقهای یا نگینی (به دلخواه) خرد کنید. وقتی گوشت سرخ شد، قارچها را هم اضافه کرده، تفت دهید. حالا نوبت رب گوجه فرنگی است که با مواد مخلوط شود.
فلفلهای دلمهای را شسته، تخمهای داخلشان را بیرون بیاورید و آنها را نگینی خرد کنید.
3 تخممرغ را شکسته، زرده و سفیده آن را از هم جدا کرده و در ظرفهای جداگانه بریزید.
به سفیده تخم مرغ، شیر و روغن اضافه کرده و با چنگال خوب هم بزنید. خمیرهای مثلثی یوفکارا را روی سطح صافی بچینید. این مخلوط را با قلمموی مخصوص آشپزی روی خمیرهای یوفکا بمالید.
4 حالا با قاشق مقداری از مایه گوشت را برداشته، روی قسمت پهن خمیر (قاعده مثلث) بریزید.
روی مایه گوشت کمی فلفل دلمهای نگینی شده و مقداری پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
از همان قسمتی که مواد را ریختهاید (قسمت پهن یا قاعده مثلث) نان را از سطح جدا کرده و به آرامی به شکل لوله جمع کنید؛ طوری که قسمت نوک مثلث روی رول قرار بگیرد.
5 زرده تخممرغ را با چنگال خوب بزنید و بعد با قلمموی آشپزی روی نانهای بورک آماده شده بمالید و روی این لایه چسبناک را کنجد یا تخم خرفه بپاشید. فر را هم روشن کنید تا با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شود.
6 بورکهای آماده شده را روی سینی فر بچینید. بعد از گرم شدن فر، سینی را در طبقه وسط قرار دهید و مدت حدود یک ربع تا 20 دقیقه صبر کنید تا روی نانها طلایی شود. البته اگر زودتر از این زمان هم روی نانها طلایی و برشته شد میتوانید فر را خاموش کنید.
یهجور دیگه
بورکهای آماده را میتوانید در روغن هم سرخ کنید که البته پخت در فر سلامتتر است.
از کجا بخریم؟
یوفکا نان مخصوص کشور ترکیه است.
خمیر یوفکا به صورت مثلث یا دایره در بازار (مغازههای لوازم قنادی و سوپرمارکتهای بزرگ) موجود است. برای این غذا به خمیرهای مثلثی احتیاج دارید.
بهارک مبینی
نقل از :آشپزی مثبت/شماره 7
کد:
453
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۳ آبان
بازدید:
21307
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
2
کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها
۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
3
آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر امری مهم است
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
4
برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟
۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
5
پالم از لبنیات و مواد لبنی حذف شد/راهکاری برای کاهش نمک نان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
6
آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
7
پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
8
چیکن کورن داگ با سس باربیکیو
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
9
توقف گُرگرفتگی و علائم یائسگی با مصرف عصاره شبدر قرمز
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
10
آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
11
سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
نظرات
Tanaz
Ba Salam lotfan ba khamir yofca ghazahaye bishtary amazes dahid ba tashakor
Tanaz
Salm man az khamir yufca estefadeh kardam khily kHamire tordo nazoky ast va kheily zood khoshk mishavad karkardan ba an khily sakht ast lot fan tarze tahiye shiriny va baklava ra ham amozesh dahid ba Tasha kor. Tanaz
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
انگور سردردآور است
انگور کالری کمیدارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...
چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟
فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان
پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی
پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل
پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه میتواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن میتواند تجربه بینظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
برای داشتن عمری طولانی چای بنوشید!
نوشیدنی محبوب شما چیست؟ چای یا قهوه؟ اگر جزو علاقه مندان پر و پا قرص چای هستید، بدانید که انتخاب شما بهترین است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است