طرز تهیه كوفته كباب، وعده‌ای مناسب شام و سحر


اگر فقط یك بار این كوفته‌های گوشتی را امتحان كنید، مشتری دائمی آن خواهید شد.

به گزارش لقمه، ویژگی‌های این كوفته، یكی استفاده از 6 نوع ادویه متفاوت در آن است كه طعمی به یادماندنی به آن می‌دهد. دیگری روش سرو آن است. به این معنی كه بسته به وعده انتخابی شما كه می‌تواند سحری، افطار یا شام باشد، كوفته را با نان، برنج یا به تنهایی سرو كنید و از خوردن آن لذت ببرید.


مواد لازم برای 24 کوفته:

سیر: 4 تا 6 حبه،‌ رنده شده
گوشت چرخ‌كرده: 500 گرم
پیاز رنده‌شده: 3 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
پودر تخم‌گشنیز: یك قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: یك قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
سیخ چوبی: 7 عدد، خیسانده
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری


روش تهیه:

همه مواد را باید با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شود. مایه كوفته را به 24 قسمت تقسیم كرده و هر كدام را به شكل توپ درآورید.

سیخ‌های چوبی را حداقل 30دقیقه در آب خیس كنید. هر 4 كوفته را به یك سیخ كشیده و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود و خودش را بگیرد.

روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و هر طرف كوفته‌ها را 4 دقیقه در آن سرخ كنید. سیخ‌ها را به طور متناوب بچرخانید تا اطراف آن كاملا برشته شود.

نكات آشپزی:

1- بهتر است از گوشت گوساله بدون چربی استفاده كنید.

2- اگر نسبت به ادویه حساسیت دارید، آنها را با زردچوبه جایگزین كنید.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :زندگی ایده آل

کد: 4558 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۱ تير بازدید: 5670 ساعت: 10:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی ۱۴۰۱ جمعه ۳۰ دي
2 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 طرز تهیه کوفته ازمیری «دستور سرآشپز معروف ترکیه‌ای» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ اسفند
6 طرز تهیه كوفته ریحان ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ آبان
7 دستور پخت کوفته تبریزی با تمام فوت و فن آن ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ خرداد
8 روش تهیه كوفته كباب ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
9 طرز تهیه‌ کوفته گوشت یونانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور
10 دستور پخت كوفته ریزه با سیب‌زمینی مناسب برای سحری ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این عادت‌ها کلیه شما را از بین می برد کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به‌دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.