طرز تهیه كوفته كباب، وعده‌ای مناسب شام و سحر


اگر فقط یك بار این كوفته‌های گوشتی را امتحان كنید، مشتری دائمی آن خواهید شد.

به گزارش لقمه، ویژگی‌های این كوفته، یكی استفاده از 6 نوع ادویه متفاوت در آن است كه طعمی به یادماندنی به آن می‌دهد. دیگری روش سرو آن است. به این معنی كه بسته به وعده انتخابی شما كه می‌تواند سحری، افطار یا شام باشد، كوفته را با نان، برنج یا به تنهایی سرو كنید و از خوردن آن لذت ببرید.


مواد لازم برای 24 کوفته:

سیر: 4 تا 6 حبه،‌ رنده شده
گوشت چرخ‌كرده: 500 گرم
پیاز رنده‌شده: 3 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
پودر تخم‌گشنیز: یك قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: یك قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
سیخ چوبی: 7 عدد، خیسانده
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری


روش تهیه:

همه مواد را باید با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شود. مایه كوفته را به 24 قسمت تقسیم كرده و هر كدام را به شكل توپ درآورید.

سیخ‌های چوبی را حداقل 30دقیقه در آب خیس كنید. هر 4 كوفته را به یك سیخ كشیده و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود و خودش را بگیرد.

روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و هر طرف كوفته‌ها را 4 دقیقه در آن سرخ كنید. سیخ‌ها را به طور متناوب بچرخانید تا اطراف آن كاملا برشته شود.

نكات آشپزی:

1- بهتر است از گوشت گوساله بدون چربی استفاده كنید.

2- اگر نسبت به ادویه حساسیت دارید، آنها را با زردچوبه جایگزین كنید.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :زندگی ایده آل

کد: 4558 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۱ تير بازدید: 5618 ساعت: 10:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی ۱۴۰۱ جمعه ۳۰ دي
2 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 طرز تهیه کوفته ازمیری «دستور سرآشپز معروف ترکیه‌ای» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ اسفند
6 طرز تهیه كوفته ریحان ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ آبان
7 دستور پخت کوفته تبریزی با تمام فوت و فن آن ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ خرداد
8 روش تهیه كوفته كباب ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
9 طرز تهیه‌ کوفته گوشت یونانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور
10 دستور پخت كوفته ریزه با سیب‌زمینی مناسب برای سحری ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان مطالعه جدیدی که در نشریه Frontiers in Nutrition من...

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ تحقیقات نشان داده است که اگر موادغذایی لازم برای آماده کردن صبحانه در اختیار باشد، بچه های مدرسه ای تمایل بیشتری به خوردن صبحانه دارند.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟