طرز تهیه كوفته ریحان


کوفته یکی از غذاهای ایرانی است که انواع مختلفی در بین استانها و شهرها دارد. کوفته ریحان یکی از انواع این غذای خوشمزه است که دستور آن به شرح زیر است.

مواد لازم برای شش نفر

كره و روغن جامد روی هم: یك پیمانه
وانیل: یك قاشق مرباخوری
شكر: یك پیمانه
ماست: یك پیمانه
شكلات تختهای رنده شده: دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ: سه عدد
آرد الك شده: دو پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق مرباخوری
خامه زده شده: به میزان لازم
 

طرز تهیه

گوشت چرخ‌كرده را همراه ریحان، برنج و سیر داخل غذاساز می‌ریزیم تا خوب مخلوط شوند، سپس تخم‌مرغ، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه را به همراه ادویه‌ها به مواد گوشتی افزوده و خوب ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند. از مواد به اندازه نارنگی برداشته، در دست گرد كرده و در روغن سرخ می‌كنیم، سپس درون سس ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا پخته شود.

طرز تهیه سس كوفته

پیازها را نگینی خرد كرده و به همراه كره تفت می‌دهیم. سیرها را افزوده و بعد از كمی تفت دادن، رب گوجه‌فرنگی و سبزیجات معطر را اضافه می‌كنیم. دو لیوان آب درون مواد ریخته و اجازه می‌دهیم تا جوش بیاید. در آخر آبلیمو را هم به سس اضافه می‌كنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 7611 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ آبان بازدید: 4220 ساعت: 6:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی ۱۴۰۱ جمعه ۳۰ دي
2 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 طرز تهیه کوفته ازمیری «دستور سرآشپز معروف ترکیه‌ای» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ اسفند
6 دستور پخت کوفته تبریزی با تمام فوت و فن آن ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ خرداد
7 روش تهیه كوفته كباب ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
8 طرز تهیه‌ کوفته گوشت یونانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور
9 دستور پخت كوفته ریزه با سیب‌زمینی مناسب برای سحری ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد
10 طرز تهیه كوفته كباب، وعده‌ای مناسب شام و سحر ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

  این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
تصفیه آب تهران با وایتکس یا آب ژاول !؟ استفاده از آب ژاول در حالی مورد انتقاد قرار گرفته که مسئولات تامین و تصفیه آب پایتخت معتقدند این روشی شناخته شده و مورد استفاده در سطح بین‌المللی است و ایجاد حساسیت برای افکار عمومی در این زمینه بی مورد است.
چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.