روش تهیه کیک خرما مناسب برای بعد از افطار


خرما یکی از خوراکی های سفره افطار است که می توانید از آن برای تهیه یک کیک خوشمزه نیز استفاده کنید.

مواد اولیه:

خرمای بدون هسته و ترجیحا بدون پوست 275 گرم
تخم‌مرغ درشت دو عدد
شكر یك پیمانه
آرد الك‌شده 2 و 1/3پیمانه
بیكینگ‌پودر یك قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
جوزهندی نصف قاشق چایخوری
روغن جامد صاف و نرم 150 گرم
آبجوش 1 و 1/4پیمانه
مغز گردو 100 گرم یا یك پیمانه
دارچین و جوش شیرین از هر کدام یك قاشق چایخوری



طرز تهیه:

فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده، قالب را چرب كنید. سپس درون آن آرد بپاشید. آبجوش را روی خرما ریخته در ظرف را بسته حدود 10 دقیقه بگذارید و خرماها نرم شوند سپس خرما را از صافی رد كنید تا به صورت پوره در بیاید. روغن را در كاسه‌ای با همزن زده، جوش‌شیرین، بیكینگ‌پودر، شكر و گردو را اضافه و مخلوط كنید. تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی به مواد اضافه كرده و وانیل و خرما له‌شده را با مواد تركیب و مخلوط كنید. حالا در كاسه‌ای آرد، جوزهندی و دارچین را مخلوط كرده و طی دو تا سه مرحله به مواد كیك اضافه كنید. خمیر كیك را داخل قالب ریخته و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید. پس از پخت كیك، كیك را 10 دقیقه در فر خاموش نگه دارید، سپس از فر خارج كرده اجازه دهید، كاملا خنك شود و سپس از قالب خارج كنید.

نكته: می‌توانید قالب كیك را مستطیل انتخاب كرده و پس از آماده شدن كیك، آن را به صورت اسلایس در آورده و هر تكه را با كرم شكلاتی آغشته و صاف كنید و سپس روی آن را با ترافل و شكلات تزئین نمایید و به عنوان اسلایس شیرینی سرو كنید.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4565 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ مرداد بازدید: 5219 ساعت: 6:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  اهمیت تغذیه مادر در رشد کودک

  بخور نخورهای اضطراب و افسردگی در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
تغذیه‌ خوب علیه آلودگی هوا از همان‌جایی که نشسته‌اید، نگاهی به بیرون بیندازید. آسمان چه رنگی است؟ احتمالا رنگ اصلی آسمان هم بتدریج یادمان خواهد رفت و به همین آسمان دودگرفته عادت خواهیم کرد. جرات می‌کنید پنجره را باز کنید؟ جرات می‌کنید چند نفس عمیق بکشید و هوایی تازه کنید؟
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی پایگاه خبری لقمه: طبق یک تحقیق جدید، رژیم غذایی غنی از چربی و دارای مقادیر پایین کربوهیدرات که معمولاً مناسب ورزشکاران بدنسازی است، در درمان بیماری شیزوفرنی موثر است.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.