روش تهیه کیک خرما مناسب برای بعد از افطار


خرما یکی از خوراکی های سفره افطار است که می توانید از آن برای تهیه یک کیک خوشمزه نیز استفاده کنید.

مواد اولیه:

خرمای بدون هسته و ترجیحا بدون پوست 275 گرم
تخم‌مرغ درشت دو عدد
شكر یك پیمانه
آرد الك‌شده 2 و 1/3پیمانه
بیكینگ‌پودر یك قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
جوزهندی نصف قاشق چایخوری
روغن جامد صاف و نرم 150 گرم
آبجوش 1 و 1/4پیمانه
مغز گردو 100 گرم یا یك پیمانه
دارچین و جوش شیرین از هر کدام یك قاشق چایخوری



طرز تهیه:

فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده، قالب را چرب كنید. سپس درون آن آرد بپاشید. آبجوش را روی خرما ریخته در ظرف را بسته حدود 10 دقیقه بگذارید و خرماها نرم شوند سپس خرما را از صافی رد كنید تا به صورت پوره در بیاید. روغن را در كاسه‌ای با همزن زده، جوش‌شیرین، بیكینگ‌پودر، شكر و گردو را اضافه و مخلوط كنید. تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی به مواد اضافه كرده و وانیل و خرما له‌شده را با مواد تركیب و مخلوط كنید. حالا در كاسه‌ای آرد، جوزهندی و دارچین را مخلوط كرده و طی دو تا سه مرحله به مواد كیك اضافه كنید. خمیر كیك را داخل قالب ریخته و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید. پس از پخت كیك، كیك را 10 دقیقه در فر خاموش نگه دارید، سپس از فر خارج كرده اجازه دهید، كاملا خنك شود و سپس از قالب خارج كنید.

نكته: می‌توانید قالب كیك را مستطیل انتخاب كرده و پس از آماده شدن كیك، آن را به صورت اسلایس در آورده و هر تكه را با كرم شكلاتی آغشته و صاف كنید و سپس روی آن را با ترافل و شكلات تزئین نمایید و به عنوان اسلایس شیرینی سرو كنید.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4565 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ مرداد بازدید: 5406 ساعت: 6:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
4 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
10 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
پوستی سالم و بدون سرطان، با این خوراکی ها هر چیزی که می‌خوریم روی تک تک سلول‌هایمان تأثیر می‌گذارد. پوست هم به عنوان یکی از ارگان‌های بزرگ از این تأثیرات بی نصیب نیست.