به گزارش لقمه، احمدرضادرستی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برخی از افراد مصرف بعضی از غذاهای سنتی چون كله پاچه و آبگوشت را در وعدههای غذایی خود حذف میكنند چرا كه در صورت استفاده از این مواد غذایی تركیبات مغذی بسیاری به بدن میرسانند.
وی افزود: بعضی از غذاها نظیر آبگوشت به دلیل داشتن سیب زمینی، حبوبات، پیاز و سبزیجات گوناگون كه سرشار از پروتئین، كلیسم و آهن است كه برای رشد بدن بسیار مفید است. وی تاكید داشت: تركیبات گوناگون و متنوع موجود در آبگوشت همچون گوشت غنی از آهن و ویتامین B12 است كه این مواد غذایی برای رشد كودكان نیز بسیار مناسب است.درستی خاطر نشان كرد: در صورت استفاده از آبگوشت باید از ادویه كم استفاده شود چرا كه در صورت عدم رعایت فرد دچار انواع بیماریها همچون ناراحتیهای گوارشی، سوزش معده و تشدید بیماری اعصاب میشود.وی تاكید كرد: برای بهتر جذب شدن آهن موجود در گوشت مناسب این است آبگوشت همراه با ترشی استفاده شود.
بازگشت به صفحه نخست