علل حساسیت غذایی چیست ؟


محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن چه مردم را بیمار می کند حساسیت است.

به گزارش لقمه،  حساسیت یکی از شایع ترین مشکلات بهداشتی است و برای آن علت های زیادی را برمی‌شمارند از جمله:

۱ -آلودگی هوا، آب و غذا
۲ -رژیم های غذایی محدود و تکراری
۳ -عجله در شروع رژیم غذایی کودکان
۴ -دستکاری ژنتیکی گیاهان و حیوانات
۵ -تصفیه غذاها به ویژه نان سفید، برنج سفید و شکر سفید و افزودن مواد شیمیایی به مواد خوراکی

مواد خوراکی و غذاهای آلرژی زا باعث پریشانی و بی حوصلگی می شود. بسیاری از مردم بدون آن که خود بدانند به مصرف مواد قندی معتاد می شوند. محققان معتقدند مصرف زیاد قند و چای نشانه اعتیاد و حساسیت پنهان غذایی رایج مردم است.

عادت پذیری به انواع مواد غذایی و نوشابه ها یا مواد شیمیایی به گونه ای است که فرد هر روز بیش از روز قبل آن را مصرف می کند تا بتواند خود را سرپا نگاه دارد. کسانی که به مصرف مواد قندی معتاد هستند با مصرف مداوم آن می خواهند حالت تنش و نگرانی از کمبود مواد قندی را از بین ببرند. 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5219 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱ مهر بازدید: 3609 ساعت: 2:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
2 نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید ۱۴۰۱ دوشنبه ۳ مرداد
3 توزیع نوشابه گازدار در غذاخوری ادارات ممنوع شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
4 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
5 بیماران کرونایی این غذاها را نخورند ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان
6 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 ارتباط نوشابه های انرژی زا با سلامت مغز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 عوارض ترکیب الکل با نوشیدنی‌های انرژی‌زا چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
10 در آخر هفته چگونه با اضافه وزن مبارزه کنیم ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
11 مصرف نوشابه گازدار ریسک ابتلا به دیابت را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صبح و ظهر و شب امتحان چه بخوریم؟ سال‌ها پیش، وقتی ما مثل خیلی از خواننده‌های این صف...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.