طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی


در این مطلب روش تهیه مرغ کنتاکی خانگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش لقمه، مرغ کنتاکی یکی از غذاهایی است که مورد علاقه تمام سنین می باشد.

مواد لازم برای 4 نفر :
قطعات سینه و ران مرغ یک اندازه : از هر کدام 3 عدد متوسط (بسته به تعداد نفرات)

مواد مایه خواباندنی :
زعفران دم کرده : قاشق چایخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
برگ بو : 1 عدد

دیگر مواد لازم :
پیاز : هرکدام 1 عدد
آرد سفید ساده یا پف کننده : 1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
آرد سوخاری یا پودر نان خشک : 1 پیمانه
ترخون خشک، جعفری خشک، پونه کوهی (اورگانو) : هرکدام 1 قاشق غذاخوری
ادویه کاری، زردچوبه : هر کدام 1 قاشق چایخوری
سیر له شده : 1 عدد
دانه کنجد : 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پودری یا خشک شده ی آن : بسته به ذائقه
روغن مایع کانولا یا هر نوع روغن گیاهی خالص : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان دلخواه


در ابتدا بهتر است پوست مرغ ها را تا آن جا که ممکن است جدا کنید، زیرا پوست مرغ حاوی مواد مضر می باشد و برای سلامتی مناسب نیست. بدون پوست هم به راحتی مواد به گوشت مرغ می چسبند.
برای تهیه مرغ سوخاری پیشنهاد می کنم مرغ ها را نیم پز کنید زیرا در این صورت مرغ شما سریعتر آماده می شود و نیاز به سرخ کردن بیش از حد و استفاده از روغن زیاد نمی باشد.

روغنی که برای سرخ کردن استفاده می کنید باید دقت کنید که زیاد داغ نباشد تا مرغ ها نسوزد و یا آنقدر سرد نباشه که برای سرخ کردن مدت زیادی در روغن بماند. در مورد روغن برای سرخ کردن مرغ، بهترین دما، دمای 365 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد هست که می توانید با قرار دادن دماسنج در روغن متوجه شوید و یا چنانچه دماسنج در دسترس نبود، بهترین روش انداختن یک تکه نان کوچک 5 سانتی در روغن داغ هست. چنانچه ظرف مدت 60 ثانیه نان ترد و طلایی شد، حرارت روغن مناسب است.

نحوه ی تهیه :
1 - قطعات مرغ را به روغن زیتون، آبلیمو، زعفران دم کرده، برگ بو و نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید (در این صورت گوشت مرغ پس از پختن سفت نمی شود). سپس پیاز را از وسط نصف کرده و به همراه قطعات مرغ درون آب جوش قرار دهید. نمک و فلفل و کمی سیر به دلخواه زده و به مدت 20 تا 30 دقیقه مرغ ها را نیم پز کنید(می توانید کمی زردچوبه و ادویه کاری نیز بیفزایید). سپس مرغ ها را آبکش کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.

2 - به ترتیب، آرد ساده را در بشقابی بریزید، تخم مرغ ها را در یک کاسه با چنگال کمی هم بزنید، آرد سوخاری یا پودر نان خشک را هم با سبزیجات خشک، ادویه کاری، زردچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و دانه کنجد به همراه نمک مخلوط کرده و در بشقاب دیگری قرار دهید. قطعات مرغ را کمی با آب خیس کنید تا آرد و مواد به راحتی به آن بچسبد (زیاد هم نباید خیس باشد که آب از آن بچکد فقط کمی تر شود). ابتدا قطعات مرغ را در آرد ساده بغلطانید تا اطراف مرغ ها کاملا” آغشته شود. سپس در تخم مرغ قرار دهید تا کامل آغشته شود. در آخر اطراف مرغ ها را به طور کامل در مخلوط پودر سوخاری بغلطانید تا سرتاسر قطعات مرغ آغشته به پودر سوخاری شود. (چنانچه لازم بود مقدار بیشتری آرد ساده یا سوخاری اضافه کنید. بسته به تعداد مرغ ها و درشتی آن ها دارد)

3 - روغن را با توجه به توضیحات داده شده در شیرجوش کوچک عمیقی با حرارت بالا حرارت داده و قطعات مرغ را درون آن بگذارید. حرارت را متوسط کنید و درب آن را بگذارید حدود 2 تا 5 دقیقه کافی است تا کاملا” اطراف مرغ ها سوخاری شود. مرغ ها را هرازگاهی بچرخانید تا همه جای آن ها طلایی شود. سپس دستمال آشپزخانه را روی روزنامه قرار دهید و مرغ ها را روی کاغذ آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود(روزنامه را برای جذب بیشتر روغن بگذارید). در ظرف مورد نظر قرار داده و با سبزیجات بخارپز شده تزیین کنید.


نکته :
با توجه به ذائقتون شما می تونید ادویه ها رو تغییر دهید و یا سبزیجات خشک رو کم یا زیادتر اضافه کنید. چنانچه تمایل دارید رنگ مرغ سوخاری شما روشن تر شود، می توانید ادویه کاری و فلفل سیاه نریزید و سبزیجات خشک هم کمتر بریزید تا رنگ مرغتان روشن تر شود.


نکته :
هرچه آرد سوخاری شما بهتر و مرغوب تر باشه، طعم غذاتون خوشمزه تر خواهد شد.

نکته :
من از آرد مخصوص کیک که پف کننده است, استفاده می کنم که نام آن هست Self Raising Flour با این کار مرغ شما حالت پفکی پیدا می کند. در صورتی که این آرد را در اختیار ندارید, برای تهیه آن به ازای هر پیمانه آرد ساده، 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر به آرد خود اضافه کنید.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :سیمرغ

کد: 5595 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ آبان بازدید: 4837 ساعت: 11:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عده‌ای عامدانه سلامت مردم را نشانه گرفته اند ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
2 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
3 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
4 کاهش قیمت انواع روغن در بازار+ نرخ انواع روغن ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان
5 آیا برنج به زیر ۸۰ هزار تومان می رسد؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ مرداد
6 برنج در ماه رمضان گران می شود؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ فروردين
7 شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
8 افزایش قیمت گندم در بازارهای جهانی ۱۴۰۰ جمعه ۱۶ مهر
9 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
10 کشت ۱۵۰ هزار هکتار سویا، کنجد و آفتابگردان در سال زراعی جاری ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
11 مجمع نخبگان ایران شهادت محسن فخری زاده را تسلیت گفت ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

  آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.
افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.
بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.