دستور پخت کتلت گوشت و بادنجان


اگر از مخلوط بادنجان با گوشت خوشتان می آید، این کتلت را امتحان کنید.

مواد اولیه :

گوشت چرخ‌كرده 250 گرم

نخود یك پیمانه

گردو آسیاب شده یك پیمانه

جعفری و پیازچه ساطوری شده نصف پیمانه

بادنجان متوسط دو عدد

سیب‌زمینی بزرگ دو عدد

پیاز دو عدد

تخم‌مرغ یك عدد

سیر رنده شده دو حبه

زردچوبه یك قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

نمك، فلفل و روغن به میزان لازم





طرز تهیه

نخود را كه از چهار ساعت قبل خیس كرده‌ایم، چرخ می‌كنیم. پیازها را در گوشت چرخ‌كرده رنده می‌كنیم، نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده و ورز می‌دهیم. سیب‌زمینی و بادنجان‌ها را ریز رنده كرده و با نخود، تخم‌مرغ، سیر، دارچین، جعفری، پیازچه، گردو و گوشت افزوده و ورز می‌دهیم. و در ماهی‌تابه گذاشته و هر دو طرف آن را خوب سرخ می‌نماییم.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 5782 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر بازدید: 4256 ساعت: 3:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
2 کتلت قارچ مخصوص گیاهخواران ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
4 کتلت گوشت کوبیده را این گونه تهیه کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
5 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
6 دستور تهیه کتلت یا شامی با دستور قدیمی‌ و مامان بزرگها‌ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ آذر
7 دانستنی های شور و ترشیجات ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ آذر
8 کتلت قارچ را حتماً امتحان کنید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۵ مهر
9 بهترین ساندویچ کدام است؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر
10 6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

  آشنایی با ویتامین k از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهاب‌های مرب...

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.