گراتن قالبی سبزیجات


گراتن و اسنک ها از جمله غذاهای سبک هستند که در زمان کم آماده می شوند.

لقمه: گراتن نوعی اسنک سبک است که معمولاً برای مهمانی هایی که غذا به صورت سلف سرویس سرو می شود یا برای تولدها که چندین غذای کم حجم آماده می کنیم، مناسب است.

مواد لازم:
سبزیجات شامل كدو، بادنجان، قارچ، هویج، كلم بروكلی، ذرت و...   400-500 گرم
پنیر پیتزا یا موزارلا             200 گرم
خمیر یوفكا یا خمیر فیلو         2-3 ورق
سس مایونز                      2 قاشق غذاخوری
روغن، نمك و فلفل              به میزان لازم
آرد سوخاری یا خرده نان      2 قاشق غذاخوری

زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 15 - 10 دقیقه
سطح دشواری: متوسط
مقدار سرو 12 گراتن: 5- 4 نفر

طرز تهیه:
سبزیجات را شسته و همه را یك اندازه خرد كنید. سبزیجات را با توجه به زمان پخت آنها به ترتیب تفت دهید و كمی خنك كنید، سپس با مایونز و پنیر پیتزا مخلوط نمایید.
داخل قالب ها را چرب كرده و خمیر را در قالب ها قرار دهید. از مواد آماده شده در قالب ریخته و در پایان كمی پنیر را با آرد سوخاری مخلوط روی هر قالب بپاشید و در فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كرده اید به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید.

توصیه و نكات كارشناس سفره ایرانی:
می توانید برای بیشتر برشته شدن خمیر زیرین آن را با اسپری روغن بپاشید.
اگر خمیر شما خشك و شكننده است از مخلوط مساوی آب و روغن استفاده و با قلمو روی آن بكشید.
تركیب پنیرهای مختلف مانند «گودا» طعم بهتری به این گراتن می دهد.
جایگزین های احتمالی: می توان از انواع سوسیس یا مرغ خرد و پخته شده به همراه سبزیجات استفاده كرد.

 


نقل از :سفره ایرانی

کد: 584 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي بازدید: 7362 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.
خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.
با فلفل چیلی سایز کمر خود را کوچک کنید یک کارشناس ارشد تغذیه درگفتگویی عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.