گراتن قالبی سبزیجات


گراتن و اسنک ها از جمله غذاهای سبک هستند که در زمان کم آماده می شوند.

لقمه: گراتن نوعی اسنک سبک است که معمولاً برای مهمانی هایی که غذا به صورت سلف سرویس سرو می شود یا برای تولدها که چندین غذای کم حجم آماده می کنیم، مناسب است.

مواد لازم:
سبزیجات شامل كدو، بادنجان، قارچ، هویج، كلم بروكلی، ذرت و...   400-500 گرم
پنیر پیتزا یا موزارلا             200 گرم
خمیر یوفكا یا خمیر فیلو         2-3 ورق
سس مایونز                      2 قاشق غذاخوری
روغن، نمك و فلفل              به میزان لازم
آرد سوخاری یا خرده نان      2 قاشق غذاخوری

زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 15 - 10 دقیقه
سطح دشواری: متوسط
مقدار سرو 12 گراتن: 5- 4 نفر

طرز تهیه:
سبزیجات را شسته و همه را یك اندازه خرد كنید. سبزیجات را با توجه به زمان پخت آنها به ترتیب تفت دهید و كمی خنك كنید، سپس با مایونز و پنیر پیتزا مخلوط نمایید.
داخل قالب ها را چرب كرده و خمیر را در قالب ها قرار دهید. از مواد آماده شده در قالب ریخته و در پایان كمی پنیر را با آرد سوخاری مخلوط روی هر قالب بپاشید و در فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كرده اید به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید.

توصیه و نكات كارشناس سفره ایرانی:
می توانید برای بیشتر برشته شدن خمیر زیرین آن را با اسپری روغن بپاشید.
اگر خمیر شما خشك و شكننده است از مخلوط مساوی آب و روغن استفاده و با قلمو روی آن بكشید.
تركیب پنیرهای مختلف مانند «گودا» طعم بهتری به این گراتن می دهد.
جایگزین های احتمالی: می توان از انواع سوسیس یا مرغ خرد و پخته شده به همراه سبزیجات استفاده كرد.

 


نقل از :سفره ایرانی

کد: 584 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي بازدید: 7365 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر فست فودها جزئی از زندگی این روزهای ما شده و با وجو...

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

15 خوراکی افزایش دهنده طول عمر دوست دارید همیشه سالم و تندرست باشید؟ ما در این مقاله 15 خوراکی را که مصرف منظم آن سلامت و تناسب اندام تان را تضمین می‌کند، ذکر کرده ایم.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟
یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟