گراتن قالبی سبزیجات


گراتن و اسنک ها از جمله غذاهای سبک هستند که در زمان کم آماده می شوند.

لقمه: گراتن نوعی اسنک سبک است که معمولاً برای مهمانی هایی که غذا به صورت سلف سرویس سرو می شود یا برای تولدها که چندین غذای کم حجم آماده می کنیم، مناسب است.

مواد لازم:
سبزیجات شامل كدو، بادنجان، قارچ، هویج، كلم بروكلی، ذرت و...   400-500 گرم
پنیر پیتزا یا موزارلا             200 گرم
خمیر یوفكا یا خمیر فیلو         2-3 ورق
سس مایونز                      2 قاشق غذاخوری
روغن، نمك و فلفل              به میزان لازم
آرد سوخاری یا خرده نان      2 قاشق غذاخوری

زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 15 - 10 دقیقه
سطح دشواری: متوسط
مقدار سرو 12 گراتن: 5- 4 نفر

طرز تهیه:
سبزیجات را شسته و همه را یك اندازه خرد كنید. سبزیجات را با توجه به زمان پخت آنها به ترتیب تفت دهید و كمی خنك كنید، سپس با مایونز و پنیر پیتزا مخلوط نمایید.
داخل قالب ها را چرب كرده و خمیر را در قالب ها قرار دهید. از مواد آماده شده در قالب ریخته و در پایان كمی پنیر را با آرد سوخاری مخلوط روی هر قالب بپاشید و در فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كرده اید به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید.

توصیه و نكات كارشناس سفره ایرانی:
می توانید برای بیشتر برشته شدن خمیر زیرین آن را با اسپری روغن بپاشید.
اگر خمیر شما خشك و شكننده است از مخلوط مساوی آب و روغن استفاده و با قلمو روی آن بكشید.
تركیب پنیرهای مختلف مانند «گودا» طعم بهتری به این گراتن می دهد.
جایگزین های احتمالی: می توان از انواع سوسیس یا مرغ خرد و پخته شده به همراه سبزیجات استفاده كرد.

 


نقل از :سفره ایرانی

کد: 584 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي بازدید: 7202 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت