بوقلمون بریانی شکم پر با انجیر و سیب زمینی، شام شب کریسمس


خوراک بوقلمون بریانی شکم پر با انجیر و سیب زمینی در کنار آن، شام ایده آل آشپزهای حرفه ای برای کریسمس است.

مواد لازم:

• 1 قاشق غذاخوری دانه رازیانه
• 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1 دسته آویشن
• 100 گرم کره
• یک بوقلمون (یک ساعت قبل از پخت از یخچال درآورده شود)
• 1 عدد پیاز و یک عدد هویج بزرگ، کاملاً خرد شده
• 2 حبه سیر، دو نیم شده
• 1 فنجان آبغوره
• 6 عدد انجیر سیاه، دو نیم شده
• 2 قاشق غذاخوری آرد معمولی
• 2 فنجان آب مرغ با مارچوبه و بروکلی و کلم سرخ شده برای سرو کنار بوقلمون



مواد لازم برای داخل شکم بوقلمون:

• دانه های 4 عدد ذرت
• 100 گرم پارمزان، رنده شده
• 5 عدد تخم مرغ، زده شده
• 100 گرم کره
• 2 حبه سیر، له شده
• نیم قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک
• 300 گرم خرده نان، به اندازه مکعب های یک سانتیمتری
• 10 برش ژامبون


مواد لازم برای سیب زمینی:

• یک و نیم کیلوگرم سیب زمینی متوسط، پوست نکنده
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 6 حبه سیر، پوست کنده
• 12 شاخه کوچک آویشن
• 60 گرم کره



دستور تهیه:

1. برای درست کردن مواد داخل شکم بوقلمون، داخل سینی فر بزرگی، کاغذ روغنی بکشید. نصف ذرت ها را داخل مخلوط کن بریزید و خرد کنید و سپس به کاسه ای منتقل کنید. پارمزان، تخم مرغ ها، کره، سیر، فلفل چیلی و نیم قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بقیه ذرت ها و خرده نان ها را نیز بیفزایید. با قاشقک بستنی یا پیمانه گردی، این مواد را به شکل توپ های قلقلی دربیاورید. دور هر یک از آنها ژامبون بپیچید و داخل سینی فر بگذارید.

2. برای درست کردن کره طعم دار، دانه های رازیانه، فلفل و 2 قاشق غذاخوری نمک را داخل ماهیتابه کوچکی بریزید و روی شعله متوسط حرارت دهید. هم بزنید و حدود 2 دقیقه بپزید تا رایحه آن دربیاید. سپس از روی شعله بردارید و بگذارید سرد شود.

3. چاشنی ها را داخل مخلوط کنید بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً خرد شوند. برگ های نیمی از دسته آویشن را جدا کنید و با کره به چاشنی اضافه کنید و مخلوط کنید.

4. حالا کره طعم دار را داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله کم آب کنید و کنار بگذارید.

5. برای آماده کردن سیب زمینی ها، آنها را از طول به دو نیم کنید. هر نیمه را روی تخته آشپزخانه بگذارید و یک چاپ استیک (چوب های غذاخوری در شرق دور) در هر طرف سیب زمینی گذاشته و با فاصله 3 میلیمتر روی آن شیار درست کنید. این کار را برای همه سیب زمینی ها تکرار کنید.

6. در سینی فر روغن بچکانید و سیب زمینی ها و سیر را اضافه کنید. بین شیارهای هر سیب زمینی دو برگ آویشن بگذارید و کره روی آنها چکانده و نمک و فلفل بزنید.

7. فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد با فن روشن کنید. گردن بوقلمون را جدا کنید و آن را داخل ظرف کباب بزرگی با پیاز و هویج بگذارید. بوقلمون را با آب سرد بشویید و با دستمال آشپزخانه خشک کنید. بال هایش را زیر بدنش بگذارید و آن را داخل ظرف قرار دهید. حفره ها و قسمت های خالی را با سیر و آویشن باقیمانده پر کنید و پاهایش را با نخ آشپزی ببندید. سینه و پاهایش را با نصف کره طعم دار آب شده آغشته کنید.

8. آبغوره و 1 فنجان آب داخل ظرف و اطراف بوقلمون بریزید. روی آن فویل بکشید و آن را در پایین ترین طبقه فر بگذارید. مواد داخل شکم آن را در طبقه بالایی بگذارید. بوقلمون و مواد داخل شکم را یک ساعت بپزید تا مواد داخل شکم طلایی و سفت شوند. سپس آن را از فر درآورید و کنار بگذارید.

9. سیب زمینی ها را در طبقه فوقانی فر بگذارید و یک ساعت با بوقلمون بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند، ولی زیاد رنگ نگیرند. سپس آن را درآورید و کنار بگذارید. آب داخل ظرف فر را روی بوقلمون بچکانید و دوباره فویل را روی آن گذاشته و نیم ساعت دیگر کباب کنید.

10. فویل را از روی بوقلمون بردارید و کره طعم دار را به آن بمالید. نیم ساعت کباب کنید و سپس انجیرها را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر کباب کنید تا وقتی سیخ را داخل ضخیم ترین قسمت پای بوقلمون می زنید، آب بوقلمون در بیاید. دمای فر را تا 200 درجه افزایش دهید و فن آن را روشن کنید. سپس بوقلمون و انجیرها را به بشقابی منتقل کنید و روی آن فویل بکشید و بگذارید 20 دقیقه بماند.

11. سیب زمینی ها و مواد داخل شکم بوقلمون را به فر برگردانید و حدود 20 دقیقه کباب کنید تا سیب زمینی ها طلایی شوند و مواد شکم گرم شود.

12. ظرف بوقلمون را روی شعله متوسط بگذارید. روی آن آرد بپاشید و هم بزنید و باقیمانده های گوشت را از ته ظرف بخراشید. آب مرغ را به تدریج اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. سپس این آب را داخل ماهیتابه ای از صافی بگذرانید. مواد اضافی را دور بریزید. این آب صاف شده را روی شعله متوسط 10 دقیقه حرارت دهید تا غلیظ شود. نمک و فلفل بزنید و به ظرفی منتقل کنید.

13. بوقلمون را برش بزنید و رویش سس فوق را بریزید و با انجیر، مواد شکم، سیب زمینی و مارچوبه، بروکلی و کلم سرو کنید. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5919 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي بازدید: 5455 ساعت: 3:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
4 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
7 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
8 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
10 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
11 سه واریزی مهم که باید تا پایان سال منتظرشان باشیم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بی‌خوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایش‌می‌دهد محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

  این خوردنی‌ها را با هم نخورید ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شغل‌های چاق کننده را بشناسید محققان در جدیدترین مطالعات خود فهرست مشاغلی را منتشر کرده اند که افراد را دچار اضافه وزن می کند، از سوی دیگر عواملی که موجب این چاقی می شود نیز معرفی شده اند.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.