وقتی این جز از "هفت سین" شما را بیمار می‌کند


عدم توجه به نکات بهداشتی در هنگام خرید و یا نگهداری از ماهی‌های قرمز سفره هفت سین، احتمال انتقال بیماری‌های میکروبی و قارچی به انسان را افزایش می‌دهد.

به گزارش لقمه، دکتر ایرج خسرو نیا، متخصص داخلی در گفتگویی گفت: عدم رعایت اصول بهداشتی در خرید و نگهداری از ماهی قرمز سفره هفت سین باعث انتقال بیماری‌های متعددی از این ماهی‌ها به انسان می‌شود.


وی گفت: مهمترین این بیماری‌ها، از طریق آبی است که ماهی قرمز در آن پرورش می‌یابد و نگه داری می شود و شامل بیماری‌های میکروبی، قارچی، ویروسی و انگلی هستند.


خسرونیا به تشریح این بیماری‌ها پرداخت و افزود: کسانی که به آب درون تنگ ماهی دست می‌زنند و یا بدون دستکش آب ماهی را تعویض می‌کنند معمولا دچار خارش پوست، "حساسیت" و کهیر می‌شوند.


این متخصص داخلی ادامه داد: گاهی این بیماری‌های قارچی به ناخن‌های فرد نیز آسیب می‌رسانند و موجب بیمار شدن آن‌ها می‌شوند، به طوری که بعد از مدتی ناخن‌ها حالت طبیعی خود را از دست می‌دهند خطوط و لکه‌های سفید روی ناخن از علائم بیماری‌های ناخن هستند.


وی ادامه داد: هم چنین این ماهی‌های قرمز عامل انتقال بیماری‌های روده‌ای زیادی به انسان نیز هستند. تماس آب درون تنگ ماهی به دهان و یا چشم موجب اسهال، استفراغ، تب و عفونت‌های چشمی می‌شود که حتما فرد باید تحت درمان قرار بگیرد.


خسرونیا قرمزی و خارش چشم همراه با ریزش اشک ریزش از چشم را از ساده‌ترین علائم عفونت‌های چشمی منتقل شده از ماهی به انسان دانست و تصریح کرد: استشمام هوای داخل ظرف نگه داری ماهی، فرد را دچار حساسیت تنفسی، تنگی نفس و سرفه‌های طولانی مدت می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست 
 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6407 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند بازدید: 2923 ساعت: 6:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
5 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
10 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  معجزه آجیل در دوران بارداری مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت