چطور با تغذیه بر زایمان زودرس غلبه کنیم


پزشکان هشدار دادند رژیم غذایی ناسالم حاوی قند و چربی زیاد پیش از بارداری، خطر زایمان زودرس را تشدید می‌کند.

به گزارش لقمه، به گفته این پزشکان زنانی که پیش از بارداری مقدار زیادی مواد قندی و چرب مصرف می‌کنند در صورت باردار شدن بیشتر مستعد زایمان پیش از موعد خواهند بود.

«جسیکا گریگر» از موسسه تحقیقاتی رابینسون و متخصص ارشد این مطالعه گفت: وضع حمل پیش از موعد برای زنانی که رژیم غذایی نامناسب دارند 1.5 برابر نسبت به افراد دیگر بیشتر است.

به گفته گریگر، تولد پیش از موعد علت اصلی مرگ و میر و بیماری در نوزادان است و تقریبا در جهان در هر 10 بارداری یک مورد مشاهده می‌شود.

در این بررسی الگوهای تغذیه‌ای برای بیش از 300 زن به منظور درک بهتر از عادات غذایی‌شان پیش از بارداری مطالعه و مشخص شد زنانی که از مواد خوراکی غنی از پروتئین همچون گوشت کم‌چرب، ماهی و مرغ و همچنین میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند به طور قابل توجهی کمتر در معرض وضع حمل پیش از موعد هستند.

به گزارش ایسنا، به گفته این پزشکان زنانی که عادت به خوردن کیک‌ها، بیسکویت و خوراکی‌های حاوی چربی اشباع شده و مواد قندی دارند در صورت حامله شدن بیشتر مستعد وضع حمل زودرس هستند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری شینهوا

کد: 6847 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ خرداد بازدید: 2843 ساعت: 7:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
2 افزایش سکته مغزی را در زنان با مصرف قرص‌های ضدبارداری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
3 کاهش دیابت بارداری با تغذیه سالم و ورزش ۱۳۹۶ دوشنبه ۲ مرداد
4 چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ ۱۳۹۴ جمعه ۱۲ تير
5 مادرانی که چاق نمی شوند! ۱۳۹۳ جمعه ۵ دي
6 ویتامین D درد زایمان را کاهش می‌دهد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
7 افزایش میل و قدرت جنسی با مصرف این سبزی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد
8 ممنوعیت روزه برای مادران در سه ماهه اول و سوم بارداری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
9 می خواهید شکم صافی داشته باشید؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ خرداد
10 برای افسردگی پس از زایمان چه دارویی مناسب است؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.
خطر عسل برای کودکان زیر یکسال با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....