صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمکهای غذایی به مردم غزه
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد
استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت
احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمیامین و قائممقامش با وثیقه آزادند
آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟
تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچهها در سالمندان
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترینهای جهان
مجله لقمه
ویژه نامه محرم و صفر
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
طرز تهیه فالوده شیرازی
طرز تهیه فالوده شیرازی
لقمه: در فصل تابستان برای از بردن گرما و عطش، معمولاً از نوشیدنی ها و دسرهای خنک مصرف می شود که یکی از آنها فالوده شیرازی است.
عکس: محمدرضا رستمی
مواد لازم برای برای شربت فالوده :
شكر/300 گرم
آب/600میلی گرم
گلاب/800 گرم
جوهرلیمو/یك چهارم قاشق چایخوری
دانه ی هل سبز/10 عدد
مواد لازم برای نیم كیلو فالوده :
نشاسته ی گل /200 گرم
آب /یك لیتر
طرز تهیه:
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید. جوهر لیمو را در 2 قاشق سوپخوری آب حل كرده، به آب و شكر اضافه كنید. اجازه دهید شربت غلیظ شود. گلاب و دانه های هل را افزوده و بعد از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا سرد شود. شربت را در فریزر قرار دهید تا ببندد، سپس در كیسه بریزید و به شكل پخ پودری در آورده و آن را تازمان سرو فالوده در فریزر بگذارید(این مایه را در دستگاه بستی ساز هم می توانید بریزید تا بلورهای یخ ریز یا پخ پودری به شما بدهد.
نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را كنار بگذارید تا ولرم شود. سپس آن را در قیف مخصوص بریزید و از بالا با فشار دادن قیمت آن را در آب سرد كه بلورهای یخ در آن هست بریزید. وقتی فالوده خودش را گرفت آن را با كفگیر برداشته وبا پودر یخ شربت، مخلوط و سرد كنید، یا آن كه برای سرو در زمانی دیگر آن را در فریزر قرار دهید.
نكته :
1- این دستور دارای 2000كیلو كالری انرژی و500 گرم كربوهیدارات می باشد.
2- در هنگام پخت فالوده، حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آب خمیر فالوده دیر تبخیر شود و در حین تبخیرآب، نشاسته پخته شود. نشانه ی پخته شدن خمیر، كشدار وبراق شدن آن است.
3- اگر خمیر سفت وسفید باشد یعنی خمیر خام است و رشته های فالوده در آب خرد می شود.
4- بهترین نشاسته قابل استفاده برای تهیه فالوده نشاسته گندم است.
5- دمای خمیر فالوده باید به حدی باشد كه انگشت را بدون آن كه بسوزد بتوان در آن نگهداشت.ن
6- به طوركلی نسبت حجمی نشاسته ی گندم به آب یك هفت است كه از هفت قسمت آب، یك قسمت سرد بوده برای حل كردن نشاسته استفاده می شود، شش قسمت دیگر آب جوش آمده است كه تدریجاً نشاسته ی حل شده به آن اضافه می گردد.
7- در تولید صنعتی شربت یا مخلوط یخ و شربت (یخ در بهشت) هنگام سرو اضافه می شود تا از دوفازی شدن (دو لایه شدن مایه ی فالوده وشربت) جلوگیری گردد.
نقل از :مجله هنر آشپزی
کد:
690
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۲۶ خرداد
بازدید:
7702
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بستنی رژیمی، ماستی یا لواشکی، کدام سالم تر است؟
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ شهريور
2
بستنی های مسموم کننده کدامند؟
۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور
3
هویج بستنی یا فالوده بستنی؟
۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
4
گزارش تصویری / فروش فالوده
۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان
5
10 نکته برای هضم بهتر غذا
۱۳۹۱ چهارشنبه ۵ مهر
6
چه بستنی و چهساندویچی بخوریم تا بیمار نشویم؟
۱۳۹۱ سه شنبه ۳ مرداد
7
توصیف خانم روس از غذاهای ایرانی
۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۱ خرداد
نظرات
narsis
بسیار عالی بود
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دشمن وزن ایدهآل را بشناسید
درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...
کاهش وزن هنگام شیردهی
پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...
با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید
متخصص طب سنتی گفت: با مصرف سیر، فلفل سیاه، آلبالو،...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
«گزنه» گیاه خاردار پرخاصیت
یافته های تازه نشان می دهند، گیاه گزنه فرایند متابولیکی بدن را فعال و به عملکرد کلیهها کمک می کند.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان
سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید میشود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار میرفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado
پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشتر با خواص و ویژگیهای منحصر به فرد این میوهی مفید است.
شیشه شیر، نوزادان را چاق میکند
نتایج مطالعات جدید نشان میدهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده میکنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است